Waar moet je bodylotion smeren?

Waar moet je bodylotion smeren?

Je gebruikt een bodylotion bij voorkeur alleen voor de grootste delen van je lichaam: je armen, benen en romp. Omdat de huid op het gezicht, handen en voeten verschilt van de rest van ons lichaam, is op die plekken een apart verzorgingsproduct aan te raden.

Wat is beter bodylotion of olie?

Is je huid erg geïrriteerd? Gebruik dan een vette crème, bodybutter en olie bijvoorbeeld. Bodylotion is vaak een dunne crème omdat het voor een groot gedeelte uit water bestaat. Heb je een huid die weinig verzorging nodig heeft dan is bodylotion perfect.”

Hoe smeer je dagcreme?

Masseer de dagcrème met grote, ronddraaiende bewegingen naar buiten toe in de huid. Vervolgens streel je het gezicht met langzame, vegende bewegingen, vanuit het midden naar buiten toe. Probeer de huid rondom de ogen te vermijden. De huid rondom je ogen is teer en heeft daarom andere verzorging nodig.

Hoeveel keer per dag moisturizer?

Gebruik je moisturizer dagelijks na het reinigen van het gelaat. Na het aanbrengen van de moisturizer kun je je zonbescherming aanbrengen of – wanneer de moisturizer een serum is – de dagcrème aanbrengen en eventueel make-up aanbrengen.

Is bodylotion slecht voor je haar?

Uhuh, bodylotion is een magisch goedje. En dus niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je haar! Omdat de lotion hydraterende en verzachtende bestanddelen bevat, maakt het je haar net zo glad en zacht als met een conditioner. En mocht je toevallig ook last hebben van een droge hoofdhuid: bodylotion it is!

Hoe vaak lichaam insmeren?

Hoe vaak mogen we bodylotion eigenlijk gebruiken? Volgens Brenninkmeijer is het verstandig om na elke douchebeurt je lichaam in te smeren met bodylotion. Niet alleen door bodylotion kan de huid weer vetter worden ook bodybutter, olie en bodycrème kun je gebruiken.

Hoeveel dagcreme smeren?

De juiste dosis! Smeer niet te veel crème op je gezicht. Als je huid niet alle crème kan opnemen, raken je poriën verstropt en geïrriteerd. Een goede richtlijn is een afgestreken theelepeltje crème.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven