Hoe lees je een handpalm?

Hoe lees je een handpalm?

Lees de lijnen van je dominante ofwel actieve hand. Je niet-dominante hand is je passieve hand en wordt doorgaans niet gelezen omdat de lijnen vaak minder duidelijk te zien zijn. Houd je hand voor je met je handpalm naar boven zodat je de lijnen gemakkelijk kunt lezen.

Is handlezen betrouwbaar?

Handlezen valt onder de waarzeggerij, maar binnen de academische literatuur valt het onder de pseudowetenschap. Daarom staat handlezen niet vast en wordt er telkens opnieuw een ander beeld geschetst. Let op! Handlezen is geen vorm van toekomst voorspellen.

Hoe moet je handlezen?

Kies een hand. Bij handlezen wordt het volgende aangenomen: Voor vrouwen geldt dat de rechterhand toont waarmee je geboren bent en de linkerhand wat je hebt opgebouwd in je leven. Voor mannen is het andersom. De linkerhand toont waarmee je geboren bent en de rechterhand wat je hebt opgebouwd in je leven.

Welke hand moet je lezen?

Handlezen kan je zowel doen met je rechter- als linkerhand. Je rechterhand vertelt je meer over hoe je de buitenwereld ziet en jouw eigen ontwikkeling. Je linkerhand vertelt je meer over je verborgen talenten, je onderbewuste en je primaire instincten.

Waarom handlezen?

Handlijnkunde (of chiromantie, van het Griekse cheir, “hand” en manteia, “het voorspellen”) is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor, in talloze variaties.

Wat betekend de hartlijn in je hand?

De hartlijn ligt boven de hoofdlijn en begint ergens onder de wijs- of middelvinger en gaat dwars over de hand richting buitenkant van de palm. De hartlijn zegt iets over je emotionele leven, je gevoelens en je vermogen om lief te hebben. maar ook over de gezondheid van je hart en vaatstelsel.

Wat betekent je levenslijn?

Vitale levenslijn = De vitale levenslijn of kortweg levenslijn (Engels: lifeline) is een diagonale lijn die snijdt met de handpalm. Er wordt geloofd dat deze de grote gebeurtenissen aanduidt in iemands leven.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven