Hoeveel opleidingen NL leert door?

Hoeveel opleidingen NL leert door?

Wat is het maximale aantal cursussen dat ik mag volgen? Het is op grond van de regelgeving toegestaan om u voor meerdere opleidingen van het NL leert door traject in te schrijven. In de regeling is geen maximum aantal te volgen opleidingen opgenomen. Sommige opleiders kunnen wel aanvullende voorwaarden stellen.

Waar kan je cursussen volgen?

Inhoud van deze pagina:

  • 2.1. Coursera.
  • 2.2. Udemy.
  • 2.3. Skillshare.
  • 2.4. Soofos.
  • 2.5. Linkedin Learning & Fiverr Learn.

Heb je bij LOI recht op studiefinanciering?

Is het niet mogelijk om hiervoor een studiefinanciering te krijgen. Dit komt omdat een thuisstudie een deeltijd opleiding is, dit geld ook voor de klassikale opleidingen die je bijvoorbeeld via het LOI kunt volgen, ook deze zijn deeltijd en krijg je hier geen studiefinanciering voor.

Hoe noem je iemand die een cursus geeft?

De Cursusleider geeft leiding tijdens een cursus en helpt de cursisten bij het verwerven van kennis en/of nieuwe vaardigheden. De cursussen die de Cursusleider geeft kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kan de Cursusleider bijvoorbeeld EHBO-cursussen geven, schildercursussen of taalcursussen.

Hoe werkt Nederland opleidingen?

Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, of om beter inzetbaar te zijn bij een ander bedrijf of andere organisatie.

Hoe kan ik een opleiding vergoed krijgen?

Financiële tegemoetkoming Werkgevers kunnen de opleiding van een werknemer betalen of een werknemer betaald verlof geven voor studiedagen. Voor sommige opleidingen hebben werkgevers via collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s) afspraken gemaakt met Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen).

Wat zijn leuke cursussen om te doen?

Leuke cursussen als ideale vrijetijdsbesteding Of heb je heel veel vrije tijd, en wil je graag wat meer opties hebben qua besteding hiervan? Een hobbycursus is dan een goede optie. Je gaat, eventueel onder begeleiding van een docent, aan de slag met iets wat je leuk vindt en beter wilt kunnen.

Kan ik subsidie krijgen voor mijn opleiding?

Erkende leerbedrijven kunnen subsidie krijgen als zij een leerplaats aanbieden. Die ontvangen zij via de Subsidieregeling praktijkleren. De regeling is een tegemoetkoming voor werkgevers voor de begeleidingskosten van leerlingen en studenten. De regeling geldt sinds 1 januari 2014 en geldt tot en met 2023.

Heb ik recht op Levenlanglerenkrediet?

U moet aan een aantal voorwaarden voldoen om recht te hebben op levenlanglerenkrediet. Zo doet u een erkende opleiding aan hbo, universiteit of een beroepsopleidende leerweg aan het mbo. En u bent jonger dan 56 jaar. Vanaf studiejaar 2024-2025 wordt de leeftijdsgrens verhoogd tot 57 jaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven