Welke cadeaukaarten bij Albert Heijn?

Welke cadeaukaarten bij Albert Heijn?

Albert Heijn. Albert Heijn Cadeaukaart €10. 10 . Albert Heijn Cadeaukaart €25. 25 . Gall & Gall cadeaukaart €25.

  • Entertainment. De Nederlandse Boekenbon. Bijv. De Nederlandse Boekenbon – 5 Euro. 5 . 00 – 100 .
  • Shopping. fonQ. Bijv. fonQ – 5 Euro. 5 .
  • Games. Xbox Digital Gift Card €25. 25 . Xbox Digital Gift Card €15. 15 .
  • Kan je sigaretten kopen met AH cadeaukaart?

    Op tabak mogen dit soort kortingen niet toegepast worden. De korting wordt dan ook niet specifiek op tabak toegepast. Het is geen bonusartikel. AH hanteert de reguliere prijzen.

    Heeft Albert Heijn cadeaubonnen?

    Met de AH Cadeaukaart kun je bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief AH to go. De AH Cadeaukaart kan niet worden gebruikt voor online bestellingen. Het tegoed op de AH Cadeaukaart is drie jaar geldig na aankoop en kan in delen worden gebruikt.

    Kun je met maaltijdcheques betalen in Albert Heijn?

    In alle Belgische Albert Heijn winkels kan je betalen met elektronische maaltijdcheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Zoals de naam al zegt, mogen maaltijdcheques alleen maar gebruikt worden voor de aankoop van voedingsproducten.

    Welke cadeaubonnen bij Primera?

    In onze Primera winkels kun je betalen met de Primera (Keuze) Cadeaukaart en de VVV cadeaukaart en Lees! Cadeau (enkel op het assortiment boeken en tijdschriften). Sommige winkels accepteren ook de Boekenbon op het boekenassortiment, neem hiervoor contact op met de winkel.

    Welke cadeaukaarten verkoopt Kruidvat?

    De cadeaubonnen zijn te bestellen met drie verschillende bedragen, €10, €25 en €50. Let op: de cadeaubonnen zijn alleen te verzilveren bij Kruidvat Persoonlijk.

    Waar kan ik de VVV bon besteden?

    Je kan je VVV Cadeaubon alleen in fysieke winkels besteden; je kan je VVV Cadeaubon niet bij een webshop inleveren. Op de VVV Cadeaubon staat de waarde gedrukt en dit bedrag geef je in één keer uit bij de desbetreffende winkel. De VVV Cadeaubon heette voorheen de irischeque.

    Hoe werkt Albert Heijn cadeaukaart?

    Je kan met de Albert Heijn-cadeaukaart betalen bij al onze winkels en dus ook de Albert Heijn To Go, alleen niet bij je online bestelling. Je checkt het saldo door de kaart te scannen bij de prijsscanner in de winkel. Wanneer je je kaart gebruikt om te betalen, zie je het eventueel resterende saldo ook op je kassabon.

    Welke cadeaubonnen bij Kruidvat?

    Hoe betalen in Albert Heijn?

    Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

    1. Pinnen met je pinpas of Apple Pay.
    2. Een betaalverzoek met een QR-code (instructiefilmpje). Hier heb je de laatste versie van de AH app voor nodig.
    3. Met een bankpas waar het V-pay of Maestro logo op staat.
    4. Per automatische incasso.

    Kun je bij Albert Heijn met Visa betalen?

    In tegenstelling tot concurrent Jumbo, accepteert Albert Heijn (nog) geen American Express creditcards. Gelukkig worden Visa Card en Mastercard wél geaccepteerd.

    Welke cadeaubonnen bij Deen?

    DEEN Supermarkten accepteert VVV-cheques en VVV-cadeaukaarten.

    Er is keuze uit cadeaukaarten in vier segmenten: Mode&Beauty (voor Bijenkorf, Etos en CoolCat), Huis&Familie (Gamma, Karwei en Prénatal), Spel&Muziek (iTunes, bol.com en Bart Smit) en Uitgaan&vrije Tijd (Bioscoopkado, Hotel Gift Card en Voetbalcadeaukaart).

    Waar koop je Bijenkorf bon?

    De Bijenkorf Cadeaucard is o.a. verkrijgbaar op www.deBijenkorf.nl, www.deBijenkorf.be en www.deBijenkorf.de en kan online en in alle winkels van de Bijenkorf worden verzilverd.

    Kan je een VVV bon inleveren bij de Albert Heijn?

    Betalen met VVV-bon of Irischeque Het is niet mogelijk om met deze bonnen te betalen. Betalen met de AH Cadeaukaart kan overigens wel altijd in al onze winkels, dus ook in onze AH to Go’s.

    Welke bonnen bij Bruna?

    Met de volgende cadeaukaarten kun je in de winkel betalen: Bruna cadeaukaart, Boekenbon, VVV cadeaukaart, LeesCadeau en Kidscadeaukaart.

    Welke cadeaukaarten verkoopt Etos?

    Wissel je Etos cadeaukaart gemakkelijk in voor geld of ander tegoed. Je kan kiezen uit Bol.com, Zalando of Wehkamp tegoed.

    Welke cadeaukaarten bij Plus?

    Plus biedt kaarten aan voor een vast bedrag tussen de €10 en €50, en kaarten waarbij klanten zelf een bedrag kunnen kiezen tussen de €5 en €150. Er zijn onder andere cadeaukaarten van de Bijenkorf, Intratuin, iTunes en Zinzi. Ook de CadeauBox, Bladcadeau en de Nationale Entertainment Card zitten in het assortiment.

    Waar koop ik Intertoys bon?

    Intertoys maakt gebruik van cookies. De Intertoys Kadokaart is het allerleukste kado om te geven en natuurlijk ook om te krijgen! Met de Intertoys Kadokaart kies je zelf het perfecte kado in alle winkels van Intertoys of op Intertoys.nl. Bestel hier jouw kadokaart!

    Waar kan ik een VVV bon kopen?

    De VVV Cadeaukaart is op duizenden plaatsen in Nederland te koop. Voorbeelden van bekende verkooppunten zijn VVV kantoren, ANWB filialen, Jumbo, Ako, The Read Shop, Primera, Bruna, de PostNL Postkantoren, enzovoorts. Daarnaast zijn er vele lokale verkooppunten en retailers waar de bon te koop is.

    Waar kan ik een VVV-bon inleveren?

    Landelijke winkelketens waar je de VVV-cadeaubon kunt inleveren zijn:

    • Blokker.
    • De Bijenkorf.
    • Dixons.
    • Douglas.
    • Enorm.
    • Etos.
    • Free Record Shop.
    • Hema.

    Kan ik tijdschriften kopen met een Boekenbon?

    Er zijn maar liefst 1500 boekwinkels aangesloten! Zo kan de ontvanger eigenlijk elk denkbaar boek kopen die hij of zij graag wil hebben. Thrillers, romans, literatuur, kookboeken, studieboeken, zelfhulpboeken, managementboeken, kinderboeken, tijdschriften… Alles is mogelijk met de Boekenbon.

    Wat kun je doen met een Boekenbon?

    Met een Boekenbon kunnen boeken, e-books en luisterboeken worden gekocht. De Boekenbon kan worden uitgegeven bij circa 600 boekhandels. De boekhandels moeten Pluslid zijn van de Koninklijke Boekverkopersbond. In de praktijk zijn bijna alle boekhandels Pluslid van de Koninklijke Boekverkopersbond.

    Hoeveel geld staat er op mijn AH cadeaukaart?

    Je checkt het saldo door de kaart te scannen bij de prijsscanner in de winkel. Wanneer je je kaart gebruikt om te betalen, zie je het eventueel resterende saldo ook op je kassabon.

    Waar kun je een kadobon van Intratuin halen?

    Intratuin biedt verschillende soorten cadeaubonnen aan en deze cadeaubonnen kunnen aangeschaft worden bij de servicebalies van de winkels in Nederland en België, bij de Albert Heijn, de Primera, de Ako, de Plus, de C1000, de Bruna, het Kruidvat, de Jumbo, de Hema, de Spar en bij de verkooppunten van PostNL.

    Welke cadeaukaarten bij Bruna?

    Hoeveel staat er op mijn Bart Smit cadeaukaart?

    Bart Smit Cadeaucard saldo checken: Meer dan leuks in de Bart Smit winkel en webwinkel gezien? HIER kun je checken hoeveel saldo je (nog) hebt op je cadeaukaart. Vul het het lange nummer onder de streepjescode op je cadeaucard in en klik op saldo. Veel succes!

    Hoeveel geld staat er op mijn cadeaukaart Jumbo?

    Verkrijgbaar in iedere Jumbo winkel, oplaadbaar van € 5 tot € 150. De Jumbo Cadeaukaart kun je in alle Jumbo winkels kopen en laten opladen voor een bedrag tussen de €5 en de €150. En zo kun je iemand zomaar “Jumbo” cadeau geven.

    Kun je bij Intratuin VVV bon inleveren?

    In de Intratuin winkels kun je altijd met de Intratuin cadeaukaart betalen, ook in de horeca. Vaak kun je ook met andere cadeaubonnen, zoals de Iris-cheque, VVV cadeaukaart, VVV-bon, de Nationale bloemenbon, de Nationale tuinbon en de Fleurop-cadeaubon, betalen.

    Wat staat er nog op mijn cadeaukaart?

    Met de Saldo Checker van Primera check je het saldo op je cadeaukaart snel en gemakkelijk. Typ het kaartnummer in de zoekbalk en klik op ‘check mijn saldo’. Of gebruik de Primera app! Zo heb je altijd je cadeaukaart saldo bij de hand.

    Welke cadeaubonnen verkoopt Bruna?

    Waar kan ik een boekenbon kopen?

    Een Boekenbon is uiteraard verkrijgbaar bij boekhandels, in totaal circa 600 stuks. Ook kan de cadeaubon worden gekocht bij grote winkelketens als de PostNL Postkantoren, Primera, Jumbo en ANWB.

    Waar kan je een kadobon van de Bijenkorf kopen?

    De Bijenkorf Cadeaucard is o.a. verkrijgbaar op www.deBijenkorf.nl, www.deBijenkorf.be en www.deBijenkorf.de en kan online en in alle winkels van de Bijenkorf worden verzilverd. In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op ieder gebruik van de Bijenkorf Cadeaucard.

    Kun je bij Albert Heijn met VVV bon betalen?

    Heeft Primera ook boekenbonnen?

    Bij Primera zijn verschillende soorten boekenbonnen verkrijgbaar, met een waarde tussen de 5 en 150 euro. Je kunt zelf een ontwerp uitkiezen.

    Hoe kom ik aan een Boekenbon?

    Dit kan bij een van de 1500 aangesloten boekhandels of webshops. Wil je weten waar je de boekenbon online kunt besteden, kijk dan bij een online boekhandel van je keuze. Dit kan onder andere bij de webshops van: Bol.com.

    Hoeveel geld staat er op mijn Bijenkorf kaart?

    Het saldo van jouw deBijenkorf Cadeaucard kan je gemakkelijk inzien op deBijenkorf.nl. Klik gerust hier om het saldo te bekijken. Vergeet niet om de Captcha (robot test) in te vullen. Het saldo van jouw Cadeaucard is onbeperkt geldig en hoeft niét in één keer te worden verzilverd.

    Hoelang is een cadeaubon van de Bijenkorf geldig?

    De cadeaukaart is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar voor artikelen van de Bijenkorf* Ook een restantbedrag is onbeperkt geldig. De Bijenkorf cadeaucard is te verzilveren in al onze winkels én online.

    Waar kan ik Boekenbon inleveren?

    Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

    Terug naar boven