Hoeveel kost een Bengaal kat?

Hoeveel kost een Bengaal kat?

De prijs van een Bengaal ligt vaak rond de duizend euro. Ja, dit is veel geld maar dat is hij zeker waard. Het kan zijn dat de fokker zelfs voorwaarden stelt wanneer je de kat wilt nemen.

Hoeveel kost een pers kat?

De prijzen van een Perzisch Langhaar kitten beginnen bij 400 euro. Poezen of katers die voor show of fok geschikt zijn, zijn duurder en kosten gemiddeld tot ongeveer 1500 euro.

Wat kost een Sneeuwbengaal?

Raszuivere sneeuwbengaal kittens kosten tussen de € 1000 en € 2000. In sommige gevallen ligt de prijs zelfs boven de € 2000. Het zijn dus geen goedkope raskatten. Een kruising sneeuwbengaal is wel goedkoper.

Hoe duur is een Abessijn?

Een Abessijn kat koop je bij voorkeur bij een fokker. Je betaalt dan ongeveer € 750,- tot € 850,- voor deze raskat. Vraag bij de rasvereniging even na welke fokkers goed zijn. Verdiep je vooraf ook in de kosten voor gezonde voeding en verzorging van je Abessijn kat.

Hoe duur is een Ragdoll?

Voor een Ragdoll kat van een erkende fokker, betaal je minimaal € 1.500,-. Vraag bij de rasvereniging even na welke fokkers goed zijn. Als je Ragdoll geen raskat is, betaal je toch nog zo’n € 1.000,-. Verdiep je vooraf ook in de kosten voor gezonde voeding en verzorging van je Ragdoll kat.

Hoe duur is een Maine Coon?

De prijs van een Maine Coon kitten begint bij ongeveer 600 tot 800 euro, afhankelijk van hoe er getest is op aandoeningen en of een kitten al gecastreerd is.

Hoe duur is een Heilige Birmaan?

Soms vindt u een Heilige Birmaan via asielen. De prijzen van een Heilige Birmaan kitten liggen gemiddeld tussen de 800 en 1000 euro. Fok- en showdieren kunnen duurder zijn.

Kan een ragdoll goed alleen zijn?

Ragdolls zijn heel sociaal. Ze willen liefst altijd overal bij betrokken worden en houden er niet van om alleen thuis te zijn. Deze katten voelen zich het meest op hun gemak als ze soortgenoten om zich heen hebben. Maar ook zijn mens mist de Ragdoll liever niet.

Hoeveel kost ontwormen kat?

De kosten voor het ontwormen van een kat liggen in de meeste gevallen tussen de 10 en 20 euro. Per dierenarts kan de prijs natuurlijk verschillen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven