Is er morgen koopzondag in Groningen?

Is er morgen koopzondag in Groningen?

In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen. De enige uitzonderingen zijn Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste Kerstdag. Veel winkels in het centrum zijn op zondag open. Groningen is de jongste stad van Nederland.

Wat is nog open in Groningen?

Dat betekent dat Jumbo, Albert Heijn, Lidl, Aldi, Plus en Spar in Groningen openblijven. Ook bakkers, slagers, slijterijen en viswinkels vallen onder deze categorie en kun je nog steeds bezoeken.

Heeft Groningen koopzondag?

Koopzondag Groningen

Plaats/Regio Jan Okt
In Groningen mogen alle winkels, supermarkten en speciaalzaken in verswaren iedere zondag en de meeste feestdagen open zijn. De winkeliers kunnen de openingstijden tussen 12.00 en 22.00 uur zelf bepalen. 3 10 17 24 31 3 10 17 24 31
Keukenconcurrent Groningen 3 10 17 24 31 3 10 17 24 31

Is het koopavond in Groningen?

Openingstijden en koopzondagen Groningen stad In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen (met uitzondering van de feestdagen). Donderdag is koopavond. Dat betekent dat veel winkels tot 21.00 uur open zijn.

Is het koopzondag in Tiel?

Koopzondag in Tiel is altijd gezellig winkelen. Op elke eerste zondag in de maand is het koopzondag. Daarnaast zijn er in mei, september, november en in december extra koopzondagen. Tijdens koopzondag is het GRATIS parkeren (m.u.v. plaatsen voor vergunninghouders), dus nog een extra reden om gezellig te komen winkelen.

Is er nog koopavond in Groningen?

In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen (met uitzondering van de feestdagen). Donderdag is koopavond. Dat betekent dat veel winkels tot 21.00 uur open zijn.

Is stad Groningen open?

In de stad Groningen kun je zeven dagen per week winkelen. Elke donderdag is het koopavond in de binnenstad, veel winkels zijn dan tot 21:00 uur open. Winkels zijn gesloten op 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en tijdens dodenherdenking op 4 mei.

Is er vanavond koopavond in Groningen?

Openingstijden en koopzondagen Groningen stad In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen (met uitzondering van de feestdagen). Donderdag is koopavond.

Is het koopzondag in Zwolle?

In Zwolle is elke zondag koopzondag. Alle ondernemers, inclusief supermarkten, bouwmarkten, keukenzaken en tuincentra, mogen zelf kiezen of ze open willen zijn op zondag of niet.

Is het koopzondag in Assen?

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in de binnenstad van Assen.

Wat is de openingstijden van de winkels in Groningen?

Bijzondere architectuur, veel studenten, de Martinitoren, genoeg water, leuke winkels, uiteenlopende evenementen en veel horeca; je vindt het hier. In Groningen mogen de winkels op zon- en feestdagen open tussen 12.00 en 22.00 uur, uitgezonderd 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag.

Wat zijn de openingstijden en koopzondagen in Groningen?

Openingstijden en koopzondagen Groningen stad. In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen (met uitzondering van de feestdagen). Donderdag is koopavond. Dat betekent dat veel winkels tot 21.00 uur open zijn. Maandag: 13.00 tot 18.00 uur (sommige grote winkels openen eerder)

Is de koopzondag in Groningen gezellig?

Een koopzondag in Groningen is altijd gezellig. Mochten er geen koopzondagen in Groningen zijn, dan is het handig om te weten waar wel koopzondagen in de buurt van Groningen zijn. Via onderstaande links kun je snel een andere koopzondag vinden om alsnog te kunnen winkelen op zondag.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven