Wat kost een retourtje Eindhoven Maastricht?

Wat kost een retourtje Eindhoven Maastricht?

De prijs van treinkaartjes van Eindhoven naar Maastricht begint bij € 18,20 voor een enkele reis standaard klasse als je je kaartje van tevoren boekt. Als je je kaartje dezelfde dag boekt is het meerstal duurder, kosten kunnen variëren op basis van de tijd van de dag, de route of de klasse.

Wat kost een dagretour?

De prijs van een dagretour is gelijk aan twee enkele reizen. Wel betaalt u bij het aanschaffen van twee enkele reizen op een eenmalige chipkaart twee keer een toeslag van €1. – en bij een retour betaalt u deze maar één keer.

Wat kost een enkele reis Eindhoven?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Eindhoven Centraal is € 21,10 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Eindhoven Centraal. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag.

Wat kost treinkaartje Eindhoven naar Maastricht?

Het goedkoopste treinticket van Eindhoven Centraal naar Maastricht is € 18,20 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Eindhoven Centraal en Maastricht. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Wat kost een enkele reis naar Schiphol?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Schiphol Airport is € 4,60 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Schiphol Airport. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag.

Wat kost een enkele reis Maastricht?

Het goedkoopste treinticket van Utrecht Centraal naar Maastricht is € 25,70 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Utrecht Centraal en Maastricht. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Wat kost een treinkaartje naar Maastricht?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Maastricht is € 27,40 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Maastricht. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Wat kost een treinkaartje naar Amsterdam?

Met de trein van Antwerpen-Centraal naar Amsterdam-Centraal

Reistijd Vanaf 1u 14m
Prijs Vanaf € 21
Afstand 134 km
Frequentie 38 treinen per dag
Eerste trein 06:44

Wat kost een retour?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven