Kun je postzegels uit 2011 nog gebruiken?

Kun je postzegels uit 2011 nog gebruiken?

Deze zegels blijven geldig, ook als de postzegeltarieven veranderen. Sinds 2010 staat op alle Decemberzegels het woord ‘December’. Oudere Decemberzegels met daarop de waarde in euro’s zijn ook nog steeds geldig. Let er wel op dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief.

Kunnen postzegels verjaren?

Een postzegel op een brief van 20 gram gaat volgend jaar (2021) 96 cent kosten. Nu is dat 91 cent. Vroeger moest je dan postzegels bijplakken, maar nu mag je de ‘oude’ postzegel met nummer 1 gewoon blijven gebruiken.

Wat kost een kerstzegel?

De decemberzegel heeft een lagere waarde (0,86 euro) dan een gewone postzegel. Wil je hem na 6 januari gebruiken, dan zul je dus moeten bijplakken tot het actuele postzegeltarief van 2021 (0,96 euro). Geen nood: je hoeft niet meteen meerdere decemberzegels te plakken.

Hoeveel Nederlandse postzegels naar buitenland?

Tarieven internationale brievenbuspost

Gewicht Zone Postzegels
0 – 20 g Internationaal 1 x Internationaal 1
20 – 50 g Internationaal 2 x Internationaal 1
50 – 100 g Internationaal 3 x Internationaal 1
100 – 350 g Internationaal 5 x Internationaal 1

Welke postzegels zijn geldig in Nederland?

De postzegels die nu geldig zijn en geldig blijven, zijn: Nederland 1 en 2 (voor verzending vanuit Nederland naar een adres in Nederland) Europa 1 en 2 (voor verzending vanuit Nederland naar Europese landen) Wereld 1 (voor verzending vanuit Nederland naar landen buiten Europa)

Wat kost een kerstzegel van Sandd?

Sandd vroeg 50 cent en Postnl vraagt nu 82 cent voor een kerstzegel.

Hoe duur zijn Decemberzegels 2020?

Voor een gewone postzegel betaal je nu € 0,91 cent. Daar kan je een kaart of brief tot en met 20 gram mee versturen. De decemberzegel is daarentegen € 0,86 cent én daar kan je een kaart of brief tot en met 50 gram mee versturen.

Kan ik Binnenlandse postzegels gebruiken voor buitenland?

Je mag ook nationale postzegels gebruiken voor een zending naar het buitenland. Zolang het tarief maar geplakt wordt zoals zou moeten volgens de internationale zegels. Vergeet dan niet een priority sticker te plakken, dan is de post sneller op de bestemming.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven