Wat heb je nodig voor Suikerwax?

Wat heb je nodig voor Suikerwax?

Wat je moet weten Suikerwax bestaat uit natuurlijk ingrediënten: water, suiker, limoen/appelazijn en soms nog een toevoeging van essentiële olie. Suikerwax is water-oplosbaar. Dat betekent dat je het kunt wegwassen met water. De suikerwax kleeft alleen aan de haartjes en haalt dode huidcellen weg.

Hoe maak je zelf een wax?

Stappen

  1. Smelt de suiker. Doe suiker in een middelgrote pan met dikke bodem en zet het op middelhoog vuur.
  2. Roer de honing en het citroensap er door heen met een houten lepel. Voorzichtig: de suiker zal gaan schuimen en heel heet zijn.
  3. Laat de wax een beetje afkoelen voor je het gebruikt.

Wat is Sugar wax?

Met een sugar wax kun je haar verwijderen tot dicht op de huid. Je doet dit door de wax, in de vorm van een pasta of een gel, aan te brengen op de huid tegen de groeirichting van de haren in. Vervolgens verwijder je het met de richting van de haarwortels mee.

Hoe gebruik je turkse hars?

De Suikerwax wordt zo dun mogelijk opgebracht met een spatel en vervolgens met behulp van een ontharingsstrip verwijderd. Als je geen gevoelige huid hebt, kun je ook de oksels met deze hars ontharen. Zelfs het gezicht en de bikinilijn kunnen met vloeibare hars onthaard worden als je geen gevoelige huid hebt.

Hoe Suikerhars te gebruiken?

Hoe werkt het? Suikerharsen wordt vaak vergeleken met gewoon harsen. Met suikerharsen wordt een soort suikerpasta gebruikt die alleen de haartjes verwijderd en zich niet hecht aan de huid. Hierdoor is het minder pijnlijk dan gewoon harsen.

Hoe werkt Suikerontharing?

Suikerontharing is vergelijkbaar met een klassieke waxbeurt, met als grote verschil dat suikerhars of suikerpasta 100% natuurlijk en vegan is. Het bestaat uitsluitend uit water, suiker en citroen. Gemiddeld ga je om de vier weken terug voor een suikerontharing.

Waarom Suikerhars?

– Deze ontharingsmethode is bijzonder doeltreffend: hoe vaker je suikerhars gebruikt, hoe minder snel de haartjes teruggroeien. – Deze manier van epileren is bovendien erg zacht: ze beperkt irritaties, verhindert ingroeiende haartjes en vermindert het risico op roodheid en allergie.

Hoe warm je wax op?

De hars moet eigenlijk zo warm mogelijk worden aangebracht. Zo warm mogelijk, maar wel op een temperatuur die de hars goed te “spatelen” maakt is en je ook niet verbrandt. Voldoende warme hars kan namelijk goed OM de haren heenvloeien waardoor ze optimaal worden ingekapseld.

Wat is het verschil tussen sugaring en waxen?

De hypoallergene substantie van sugaring is gemaakt van slechts drie natuurlijke ingrediënten: suiker, citroensap en water (ja, je kunt het eten), terwijl wax vaak chemicalieën bevat. Daarnaast hecht de suikerpasta zich enkel aan de haartjes, terwijl wax ook aan de huid blijft plakken (en dat voel je).

Waarom Sugar wax?

Allereerst blijft de pasta niet plakken aan de huid, maar alleen aan je haar. Dit terwijl gewone wax vaak ook een deel van je huid meetrekt bij het verwijderen van haar. Hierdoor is sugaring heel geschikt voor de gevoelige huid. Het zorgt voor minder irritatie, waardoor het minder pijnlijk is.

Hoe gebruik je Sugar wax?

Breng de wax aan op je huid – in de groeirichting van je haartjes – en druk het stevig aan. Trek de wax – tegen de groeirichting van je haartjes in – zoals een pleister van je huid. Kneed de pasta opnieuw, zodat je het kunt gebruiken op een ander stuk van je huid. Na het waxen gooi je de wax weg!

Hoe vaak Sugar Waxing?

Hoe vaak je de salon bezoekt voor sugaring, hangt af van het te ontharen gebied: voor je benen kom je elke 4 tot 6 weken terug, en voor je bikinilijn elke 3 tot 5 weken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven