Waar staan er nog brievenbussen?

Waar staan er nog brievenbussen?

Brievenbus zoeken via smartphone of tablet

  • Open de browser.
  • Ga naar www.postnl.nl/locatiewijzer.
  • De Locatiewijzer opent.
  • Vul het adres in waar u zich op dat moment bevindt.
  • Tik op het pictogram van het vergrootglas.
  • Tik bovenaan op Filter.
  • Tik onder ‘Wat wil je doen’ op Brief posten.
  • Tik eventueel op Zoeken.

Welke brievenbus wordt op zondag geleegd?

Straatbrievenbussen legen we dagelijks om 17.00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Heb je na 17.00 uur nog post die zo snel mogelijk bezorgd moet worden?…Wanneer legen we de brievenbus?

Gepost op: Bezorgd op:
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag/Zondag Dinsdag

Waar staan brievenbussen in Leerdam?

In de stad Leerdam gaat het om de bussen aan respectievelijk de Vlietskant, Prinses Marijkestraat, Patrimoniumstraat, Drossaardslaan en Hoogeind. In Oosterwijk verdwijnt de brievenbus aan de Kerkelaan, in Schoonrewoerd die aan Kerkeland.

Waar staan de brievenbussen in Den Haag?

Waar zijn de brievenbussen? Wees niet bang, er zijn nog steeds brievenbussen in Den Haag. En niet allemaal alleen maar op drukke punten zoals het centrum, Den Haag HS of bij het Centraal Station. Ook in de rest van Den Haag staan ze.

Waar staan brievenbussen in Veenendaal?

Brievenbussen in Zuidoost

  • Dennenlaan 67.
  • De Palmen Grift 137.
  • De Smalle Zijde 47.
  • Jac.P. Thijsselaan 1.
  • Kernreactorstraat 9.
  • Paddestoelenlaan 40.

Welke brievenbus wordt Laat geleegd?

Hoe laat wordt de brievenbus in mijn buurt geleegd? En wanneer wordt mijn post bezorgd?

Gepost op: Bezorgd op:
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag

Waar staan brievenbussen in Haarlem?

Wees niet bang, er zijn nog steeds brievenbussen in Haarlem. En niet allemaal alleen maar op drukke punten zoals het centrum, de Raaks of bij het Centraal Station. Ook in de rest van Haarlem staan ze.

Waar staan brievenbussen in Amstelveen?

In Amstelveen blijven bussen staan op de volgende locaties: Bos en Vaartlaan, Amsterdamseweg 518, Bourgondischelaan 1, Texelstraat 2, Rembrandtweg 428, Burgemeester Haspelslaan 131, Nieuw Loopveld 14, Smeenklaan 12, Amsterdamseweg 149, Uilenstede 7E, Kostverlorenhof 6, Camera Obscuralaan 606, Klaasje Zevensterstraat 67 …

Waar staan brievenbussen in Hoorn?

Zoveel brievenbussen blijven er staan in West-Friesland. Hieronder een overzicht van deze bussen. Hoorn: Westerblokker, Sint Josephpark, Binnenplaats, Kleine Oost, Stationsplein, Breed, Paardensteeg, Grote Beer, Vijzelmolen, Van Beijerenstraat, Koepoortsweg, Joh.

Welke postcodes in welke brievenbus?

De postcode op de te posten brief moet altijd corresponderen met de postcode onder de gleuf van de brievenbus. De brief voor de eigen regio moet dus nu in de gleuf ‘overige postcodes’ geplaatst worden.

Waar staan brievenbussen in Castricum?

In Akersloot aan de Dorpsstraat, Schouw, Delving. In Castricum aan de Ruiterweg, Willem de Zwijgerlaan, Prinses Margrietstraat, Van der Mijleweg, Tulpenveld, Duinweg, Beverwijkerstraatweg, Zeeweg, Jacob Rensdorpstraat, Iepenlaan, Admiraal de Ruijterlaan, Rooseveldtlaan en De Bloemen.

Hoe laat wordt Postbus geleegd?

Straatbrievenbussen legen we dagelijks om 17.00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Heb je na 17.00 uur nog post die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Kijk dan op de locatiewijzer bij welk PostNL-punt je nog terecht kunt.

Waar staan brievenbussen in Purmerend?

Daarnaast kan men in Weidevenne voor brieven en andere postzaken terecht bij Primera op het Van Damplein en in Centrum bij Bruna aan de Hoogstraat. In de Hazepolder verdwijnt de brievenbus op het Troelstraplein en in Centrum blijven de bussen op het Looiersplein, Weerwal, Tramplein.

Wat zijn de kosten van een postbus?

De abonnementskosten van een postbus zijn 225 euro per jaar excl. btw (272,25 incl. btw). Daarnaast betaal je een eenmalig starttarief van 42 euro excl.

Hoe duur is een Brievenbuspakje?

Je kunt via de Online Verzendservice een brievenbuspakje versturen binnen Nederland, maar ook naar het buitenland. Verzenden binnen Nederland kost € 3,90. Dit bedrag is inclusief btw. Een brievenbuspakje naar het buitenland sturen doe je al vanaf € 7,50 inclusief btw.

Hoe laat wordt post opgehaald bij Bruna?

De oranje brievenbussen van Postnl worden van maandag tot en met vrijdag dagelijks om 17:00 uur geleegd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven