Wat kost een tuinset?

Wat kost een tuinset?

Middelgrote loungesets voor een mooie prijs In ons middensegment vind je hippe loungesets in de prijscategorie rond de 800 tot 1000 euro. De loungesets zijn allemaal uitgevoerd van weerbestendige materialen en voorzien van all weather zit- en rugkussens.

Waar goedkope tuinset kopen?

Bij vidaXL vind je een ruim aanbod met verschillende soorten tuinsets. Dat zie je ook terug in de prijs! Er zijn tuinsets verkrijbaar vanaf 80 euro. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bistroset met twee stoelen of een kleine loungebank van weerbestendige materialen.

Waar kan je tuinsets kopen?

In de tuinmeubelbranche, dus ook bij Kees Smit, heb je een ruime keuze in tuinsets. Er zijn diverse soorten tuinsets, daarom is het verstandig om van te voren te weten naar welk type tuinset je op zoek bent.

Wat is een Polywood tafelblad?

Polywood is een minder bekende materiaalsoort, maar een goed alternatief voor hout. Het heeft het uiterlijk van hout, maar is gemaakt van een duurzaam kunststof. In veel gevallen wordt het gebruikt als tafelblad of in de afwerking van loungesets in de vorm van polywood latten.

Wat is Poly Rattan voor materiaal?

Poly rattan is een liaan van kunststof die erg geschikt is voor buiten. Er worden prachtige tuinmeubelen van gevlochten. Ook bij poly rattan zie je kleine kleurverschillen om het natuurlijke effect na te bootsen. Poly rattan zie je meestal in zwart, grijs of bruin.

Hoeveel ruimte voor tuinset?

Wat loopruimte betreft heb je zeker 50 cm nodig. En voor het verschuiven van de stoel nog eens 60 tot 75 cm. En dan heb je de tafel nog niet meegerekend. Het kan lastig zijn om vanaf een tekening te bepalen of je voldoende ruimte hebt voor de gewenste tuinset.

Is polywood weerbestendig?

Tuinmeubilair waarin polywood gebruikt wordt Wanneer het materiaal in een tuintafel wordt toegepast, lijkt het net alsof het om echt hout gaat. Bij polywood kunt u rekenen op de weerbestendige eigenschappen van dit materiaal, denk aan een beschermende werking tegen verkleuring en het weren van UV-straling.

Hoe moet ik polywood behandelen?

Polywood tuinmeubelen maak je schoon met behulp van groene zeep, veel water en een zachte doek of borstel. Door polywood af en toe met een zachte doek of borstel af te nemen, behoudt het de warme uitstraling en verleng je de levensduur van het tuinmeubelstuk. Hierdoor heb je er ook nog eens langer plezier van.

Wat is Poly rotan?

Waar polyrotan gemaakt is van synthetische vezels, is rotan vervaardigd uit natuurlijke materialen, afkomstig van tropische bomen en planten. Het materiaal rotan kenmerkt zich door zijn sterke en flexibiliteit. Het materiaal is uiterst geschikt voor kamers en ruimtes met schommelde temperaturen en vochtigheid.

Wat voor materiaal is wicker?

Het zijn kunststofvezels die tot een sterk en stevig materiaal worden geweven. Dat wordt vervolgens rond een aluminium of stalen frame gevlochten. Het lijkt op rotan, maar is beter bestand tegen weer en wind. Wicker is ook verkrijgbaar in tal van kleuren.

Hoeveel ruimte nodig voor loungeset?

Hoe groot moet een tuintafel zijn voor 6 stoelen?

Telkens wanneer de diameter van de tafel 10 cm toeneemt kan er een extra stoel (wederom met armleuning) aangeschoven worden. Dus voor 5 personen kies je een eettafel van 130 cm doorsnede, voor 6 personen een eettafel met een diameter van 140 cm. Heb je eetkamerstoelen zonder armleuning dan tel je één persoon bij op.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven