Wat dekt reisverzekering Centraal Beheer?

Wat dekt reisverzekering Centraal Beheer?

U bent met Personenhulp op reis verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld bij ziekte, een ongeluk of overlijden. Ook bent u verzekerd tijdens vrijwilligerswerk of een stage in het buitenland. En u krijgt uw terugreis vergoed als een dierbare ernstig ziek is of overlijdt.

Wat is er verzekerd bij een reisverzekering?

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade zoals je bagage, maar ook voor persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die je in je vakantie of tijdens je reis kan oplopen. Een reisverzekering wordt vaak gecombineerd met een annuleringsverzekering.

Wat valt onder reisverzekering Unive?

Dit wordt gedekt Hulp in noodsituaties, zoals ziekenhuisopname, overlijden of pech onderweg.

Wat zit er in een doorlopende reisverzekering?

Met een doorlopende reisverzekering ben je gedurende het hele jaar voor een onbeperkt aantal reizen verzekerd. De dekking van een doorlopende reisverzekering geldt alleen wanneer je daadwerkelijk op reis bent.

Wat dekt een reisverzekering ABN Amro?

Met een doorlopende reisverzekering van ABN AMRO bent u verzekerd voor onder andere: Verlies of diefstal van bagage. Hulp bij een ongeluk, ziekte, ziekenhuisopname of overlijden. Eerdere terugreis door ziekte of een ongeluk.

Wat dekt een reisverzekering ANWB?

Bij ANWB ben je met de basisdekking reisverzekering verzekerd voor onvoorziene uitgaven die tijdens jouw reis kunnen voorkomen. Denk daarbij aan repatriëring vanuit het buitenland, aan extra vervoer- en verblijfskosten en aan vervangend verblijf. Je kunt jouw reisverzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen.

Wat dekt een annuleringsverzekering ANWB?

Een annuleringsverzekering dekt (een deel van) de kosten wanneer jouw reis niet door kan gaan door een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of een familielid. Ook wanneer je jouw reis moet afbreken biedt een annuleringsverzekering uitkomst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven