Kan ik een pakket sturen naar Amerika?

Kan ik een pakket sturen naar Amerika?

Ga naar jouw.postnl.nl. Kies de Verenigde Staten als land van bestemming en vul alle gegevens in. Onderaan de pagina staat de douaneverklaring voor je klaar. Geef het pakket af bij een PostNL-punt.

Kan ik bier naar Amerika sturen?

Het is verboden de volgende goederen naar de Verenigde Staten te versturen: alcoholische dranken. loterijzendingen.

Kan ik eten versturen naar Amerika?

Alcohol, tabak of drugs versturen naar de ‘States’ is verboden. Voor eten en drinken moet je eerst een aangifte doen bij de FDA, het Amerikaanse voedsel- en geneesmiddelenagentschap. Ook lithiumbatterijen mag je niet zomaar versturen.

Hoe lang duurt het om een pakket binnen te krijgen vanuit Amerika?

De post in de VS zegt dat het er maximaal 10 dagen over doet (voor een brief of kaart) met express mail (airmail voorheen). Een pakketje kan enkele weken tot een maand duren i.v.m. douane praktijken, vooral in NL.

Wat kost een pakket sturen naar Amerika?

Een pakket versturen naar Amerika kost vanaf € 29,- voor een economy levering en €38,- voor de express service. Pakketten worden met TNT, DHL en FedEx verstuurd.

Hoeveel mag je naar de Verenigde Staten sturen?

Zendingen voor eigen gebruik met een waarde lager dan $200 kunnen worden vrijgegeven zonder dat belastingen en invoerrechten opgelegd worden. Zendingen met een waarde hoger dan $200 zijn onderhevig aan belastingen en invoerrechten zoals bepaald door de tariefindeling.

Kan ik alcohol naar het buitenland sturen?

Buiten Europa mag je sommige producten niet of alleen onder bepaalde voorwaarden naar het land van bestemming versturen. Zo is het versturen van alcoholische dranken met een alcoholpercentage boven de 24% bijvoorbeeld verboden.

Wat kost verzenden naar Amerika?

Wat mag je wel en niet versturen naar Australie?

Australië is een land met strenge invoerbeperkingen: zeker als het gaat om (huis)dieren en landbouwproducten. Het versturen van organische producten zoals zuivel, planten of aarde is streng verboden. Ook mag je geen diamanten, pesticiden, tabak, speelgoed, wapens, drugs en explosieven versturen.

Hoe lang duurt het om een pakketje te ontvangen?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. Meer weten over de bezorging van je internationale post? Ga naar Bezorgtijd post en pakket naar het buitenland.

Waar kunt u uw pakket naar Amerika verzenden?

Voor het versturen van een pakket naar Amerika bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedzending of een standaardzending, bij CheapCargo.com krijgt u alle mogelijke vervoerders inclusief verzendkosten en levertijd op een rij. Hierdoor kunt u uw pakket altijd zo goedkoop mogelijk verzenden!

Hoe krijg je een pakket naar de Verenigde Staten?

Pakketzendingen naar Amerika: per post of koerier. Wanneer je een pakketje naar de Verenigde Staten stuurt, kan dit via de post of per express zending. ParcelParcel werkt enkel met koeriersdiensten om de kwaliteit van jouw verzending te waarborgen.

Wat kost een pakket naar Amerika?

Wat kost een pakket naar Amerika? Een pakketje versturen naar Amerika kost vanaf € 29,- voor een economy levering en €38,- voor de express service. Pakketten worden met TNT, DHL en FedEx verstuurd.

Welke vervoerders versturen uw pakket naar Amerika?

Een pakket versturen naar Amerika via CheapCargo.com. Via CheapCargo heeft u de mogelijkheid om uw pakket naar Amerika te versturen via TB Online (FedEx), TNT Express, Skynet of TNT Freight. Deze vervoerders bieden een economy of een express service aan, waarvan de looptijden verschillen. Denk eraan dat uw zending dient te zijn voorzien van een

https://www.youtube.com/watch?v=V-ABoTdq-MY

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven