Wat kost een NS daluren abonnement?

Wat kost een NS daluren abonnement?

€ 356 / mnd. Bekijk hier het verschil tussen NS Flex en Op saldo.

Hoe koop je een kaartje met Samenreiskorting?

Een treinkaartje met Samenreiskorting kun je aanschaffen bij de kaartjesautomaat of bij de NS servicebalie. Bij de kaartjesautomaat gaat het bestellen als volgt: Scan rechtsonder bij de automaat de OV-chipkaart. Maak de keuze voor Samenreiskorting.

Wat kost Samenreiskorting?

Met Samenreiskorting krijg je 40% korting op je ritprijs in de daluren. Zet Samenreiskorting aan in de NS-app of in Mijn NS. Heb je zelf een NS-abonnement? Dan mag je ook maximaal 3 bekenden met je mee laten reizen.

Wat is een NS Flex abonnement?

NS Flex Basis is de instapvariant van NS Flex. Hiermee reis je op rekening met trein, bus, tram en metro zonder abonnement. Je hoeft geen saldo te laden op je OV‑chipkaart maar betaalt achteraf via automatische incasso. Daarnaast kun je gebruik maken van de andere voordelen van NS Flex.

Wat is een daluren abonnement?

De daluren, oftewel de tijden buiten de ochtend- en middagspits, zijn op werkdagen van 0.00 – 6.30 uur, van 9.00 – 16.00 uur en van 18.30 – 0.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. NS heeft verschillende reisproducten die extra korting bieden tijdens de daluren.

Hoe koop je een Meereiskaart?

Bestel het meereiskaartje online op de naam van de persoon die meereist. Het betreft een e-ticket dagretour. Dit kun je uitprinten of laden in de NS app. Bij aankoop dien je op te geven tussen welke twee stations de persoon meereist.

Hoe Samenreis korting?

Hoe werkt Samenreiskorting? Iemand met een NS-abonnement kan drie medereizigers buiten de spits met korting meenemen. De medereizigers dienen in het bezit te zijn van een OV-chipkaart met minimaal 10 euro saldo. Kies voor ‘Samenreiskorting’ en vervolgens voor de gewenste klasse.

Wat kost een railrunner?

Kinderen die alleen reizen of nog niet het Kids Vrij abonnement hebben reizen voor 2,50 euro met het Railrunner-treinkaartje. Met een Railrunner kan een kind op een dag onbeperkt met de trein door Nederland. Een Railrunner kan je op het station kopen in de vorm van een éénmalige OV-chipkaart.

Wat kost dagretour NS?

Losse treinkaartjes

Los treinkaartje Prijs 2e klas + 1e klas
1e klas enkele reis en dagretour OV-chipkaart NS-Business Card Eenmalige chipkaart E-ticket Prijs afhankelijk van traject
Dagkaart hond € 3,30
Groepsticket voor 4 personen € 32
Groepsticket persoon 5 t/m 7 extra € 2

Hoeveel betaal je voor NS Flex?

Je betaalt geen abonnementskosten, reist zonder korting, maar je hebt wél de voordelen van NS Flex. Reis je vaker met de trein? Dan kun je boven op die ´basis´ zelf de korting kiezen die past bij hoe en wanneer jij reist. Dat kan elke maand.

Wat kost een Flex abonnement?

Reizigers die geen abonnement hebben, kunnen NS Flex aanschaffen voor eenmalig tien euro. Daarvoor is wel een persoonlijke ov-chipkaart nodig. Omdat reizigers met NS Flex na een maand dagelijks een abonnement kunnen opzeggen, zijn de kosten voor een abonnement een euro duurder.

Waarom krijg je geen samenreiskorting bij NS?

Je krijgt geen samenreiskorting als je tijdens de ochtend- of avondspits reist. Samenreiskorting kun je niet alleen bij NS krijgen, maar ook bij Connexxion, Breng, Arriva en Syntus. Zorg in elk geval dat je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro. Want anders is het NS Groepsretour waarschijnlijk goedkoper.

Waar is Samenreiskorting verkrijgbaar?

Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Kies voor ‘Samenreiskorting’ en vervolgens voor de gewenste klasse.

Kan je meereizen met een NS-abonnement?

Wil je met iemand meereizen met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan krijg je in de daluren 40% korting. Je zet hiervoor Samenreiskorting op je OV-chipkaart bij de NS-kaartautomaat of koopt een e-ticket.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven