Waar kan ik een kattenren kopen?

Waar kan ik een kattenren kopen?

Voor een Kattenren of catio bent u bij kattenren.com aan het juiste adres. Wij verzorgen het leukste en veiligste kattenverblijf van Nederland en België. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardig onderhoudsvrij aluminium.

Is een kattenren zielig?

Als u de hele tuin heeft afgezet, zal uw kat altijd weer via een kattenluikje naar binnen kunnen, maar in sommige gevallen is dit door de vorm of afmeting van de tuin geen werkbare oplossing. Een kattenren is dan een alternatief. Uw kat moet ook dan onderdak kunnen vinden op momenten dat het slecht weer is.

Wat is een Catio?

Eerst en vooral: een Catio is geen buitenren of een hok waar uw kat in moet wanneer u niet thuis bent … Het is veel meer dan een hok. Het is een plaats waar we trachten het zo aangenaam mogelijk te maken voor uw kat en ook voor uw gezin.

Hoe groot moet een kattenren zijn?

De breedte zal ongeveer een meter zijn. De panelen van het dak zijn meestal groter, omdat die staan op verticale panelen. In minimaal een paneel moet een deur zitten. Het is ook mogelijk kant-en-klare kattenrennen te kopen via bijvoorbeeld internet of een dierenwinkel.

Hoe maak ik zelf een kattenren?

Kattenren op balkon Breng een eenvoudig lattenframe tegen de onderkant van de vloer van de bovenburen, op de eigen balkonvloer en eventueel tegen de zijkanten. Dit frame kan van eenvoudig vurenhout gemaakt worden. Voor het flexibele gaas dat je nodig hebt, kan je bijvoorbeeld visnettengaas gebruiken.

Hoe maak ik mijn tuin Catproof?

Als je kat graag naar buiten wil, maar je woont in een gebied waar dit niet kan of je durft dit niet aan, overweeg dan de omheining van je tuin catproof te maken. Er zijn allerlei ingenieuze systemen om de tuin mee te omheinen, zodat jouw kat er niet uit kan en andere katten niet erin.

Waarom willen katten zo graag naar buiten?

Voordelen buitenkat Contact met andere katten verrijkt het leven van een kat en leert hen goed omgaan met diverse prikkels. Een buitenkat krijgt veel beweging waardoor de kans op overgewicht kleiner is dan bij een binnenkat. Elke kat heeft van nature diverse gedragspatronen.

Wat doet een binnenkat de hele dag?

Goed getrainde volwassen katten kunnen zich enkele uren achtereen zelf bezighouden en zich tevreden voelen terwijl ze alleen thuis zijn. Ze kunnen genieten van de rust en stilte, zodat ze kunnen slapen. Elke kat heeft echter haar eigen persoonlijkheid en gewoonten.

Waarom een kattenren?

Omdat een dure raskat gestolen kan worden of omdat men aan een drukke weg woont, worden katten nogal eens binnenshuis gehouden. Om je kat toch de buitenlucht op te kunnen laten snuiven, kun je kiezen voor een kattenren.

Hoe maak je je balkon Katproof?

Monteer een plankje ca 20 cm onder de balkon rand. Daar kan je kat veilig op springen, op zitten, liggen, en van zich af kijken en geurtjes opsnuiven. En als er geen poes op zit, kun je er een plant of een drankje op zetten. Nodig: een plankje, en twee plankdragers van de gamma van 2 euro elk.

Welk gaas voor katten?

ik gebruik hiervoor groen gaas van 5 bij 10 cm. voor een volwassen kat is dit een ideale maat. voordeel vind ik ook dat je er prachtig klimplanten langs kan leiden.

Hoe maak ik mijn tuin Katvriendelijk?

  1. Katvriendelijke tuin: vermijd giftige planten.
  2. Tuin katvriendelijk maken: plant bloemen en struiken waar ze van houden.
  3. Gebruik natuurlijke tuinproducten.
  4. Speelruimte en privacy is belangrijk.
  5. Baken stukjes in de tuin af.
  6. Bescherm andere dieren in de tuin.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven