Wat kost 2 banden wisselen?

Wat kost 2 banden wisselen?

De prijs van autobanden vervangen is afhankelijk van de nieuwe banden die u kiest, maar kan al vanaf € 70 per band. In deze prijs zitten alle werkzaamheden begrepen: het demonteren van de oude band, het monteren en balanceren van de nieuwe banden en het monteren van de wielen op de auto.

Wat kost banden wisselen en opslaan?

Voor het opslaan van uw banden in ons bandenhotel berekenen wij € 25,00 per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 50,00 per jaar voor de opslag.

Wat kost banden wisselen en balanceren?

Servicetarieven

Banden
Montage toeslag RunFlat per band €18,00
Winter/zomerbandenwissel per 4 banden inclusief balanceren €96,00
Winter/zomerbandenwissel vanaf 19 inch per 4 banden inclusief balanceren €100,00
Winter/zomerbandenwissel op velg per 4 banden €50,00

Hoe lang duurt wisselen autobanden?

Uw banden wisselen duurt ongeveer een uur. Heeft u Runflat banden? Hou dan rekening met ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van uw banden en het vervangen van de ventielen.

Wat kost het om winterbanden te wisselen?

Een wissel waarbij de winterbanden en zomerbanden gemonteerd of gedemonteerd moeten worden, kan vanaf €91,80. Deze prijs is inclusief balanceren van de banden. Voor de exacte prijs kun je vrijblijvend contact opnemen met een Profile vestiging in jouw buurt. Waarom banden wisselen?

Wat kost zomerbanden wisselen?

Servicetarieven

Banden
Winter/zomerbandenwissel per 4 banden inclusief balanceren €96,00
Winter/zomerbandenwissel vanaf 19 inch per 4 banden inclusief balanceren €100,00
Winter/zomerbandenwissel op velg per 4 banden €50,00
Opslag winter/zomerbanden per 4 banden per seizoen €38,00

Hoe lang duurt een bandenwissel Euromaster?

2 uur. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig bij ons weg kunt rijden! Wanneer u er voor heeft gekozen om een combinatie van werkzaamheden uit te laten voeren zal de afspraak uiteraard langer duren.

Hoe lang duurt het om winterbanden te wisselen?

Banden wisselen duurt gemiddeld een uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van de banden en het vervangen van de ventielen. Een wielenwissel duurt ongeveer 25 minuten.

Wat kost het wisselen van winter naar zomerbanden?

Wat kosten zomerbanden?

Pakketprijs montage nieuwe banden 12″ t/m 14″: vanaf 22,95 per band. Pakketprijs montage nieuwe banden 15″ t/m 17″: vanaf 25,95 per band. Pakketprijs montage nieuwe banden 18″ t/m 23″: vanaf 29,95 per band. Voor runflatbanden geldt een toeslag van € 8,00 op het montagetarief.

Hoe lang duurt bandenwissel Profile?

In een half uur vervangen wij je banden als deze reeds op de velg zitten. Het kost ongeveer een uur als wij de banden (opnieuw) moeten monteren. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en september/oktober).

Wat kost een bandenwisselen?

Wat kost een bandenwissel? De kosten van de banden verwisselen bij Profile 39.- voor een volledige set, mits de band reeds op de velg zit. Neem contact op met de Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage. Waarom banden wisselen?

Wat zijn de wisselprijzen voor bandensets?

De genoemde wisselprijzen gelden voor bestaande bandensets. Heb je jouw nieuwe zomer- of winterbanden elders gekocht? Dan betaal je voor de montage een toeslag van €10 per band in de vestiging.

Wat kost een bandenwisselpakket?

Wat kost een bandenwissel? Kosten bandenwisselpakket. Wisselen set van 4 banden: €99,80.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven