Hoe werkt een DHL servicepunt?

Hoe werkt een DHL servicepunt?

Je kunt je pakket thuis laten bezorgen, maar ook bij een DHL ServicePoint in de buurt. Dat kan elk soort winkel zijn, van supermarkt tot tankstation. Waar je je pakket ook laat afleveren: we sturen een berichtje als het er is. Met een geldig ID kun je ’t dan oppikken wanneer het jou uitkomt.

Wat kost het om een pakketje te versturen via DHL?

Al vanaf €3,95 verstuur je een pakket binnen Nederland. En vanaf €9 gaat je zending de grens over. Bekijk al onze extra services, bezorgduur en tarieven per land.

Kan DHL mijn pakket ophalen?

Voor het ophalen van een pakket is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig. Er zijn webshops die het pakket vanaf het DHL punt alleen aan jou willen afgeven. Soms zijn deze pakjes extra verzekerd en is een handtekening van de originele ontvanger vereist.

Hoe verstuur ik een pakketje met ups?

Oplossingen voor particuliere verzenders

  1. Afleveringsopties voor ontvangen. Gebruik UPS-tools voor of na een leveringspoging om aan te geven waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen.
  2. Zendingen voorbereiden.
  3. Online verzenden.
  4. Verzendopties kiezen.
  5. Mijn pakketten traceren.
  6. UPS Access Point Bezorging.

Hoe lang blijft een pakketje bij een DHL punt liggen?

Veelgestelde vragen Hoe lang wordt mijn pakket bewaard bij een DHL ServicePoint? Maximaal 7 dagen. Zodra de zending is bezorgd, ontvang je van ons bericht en na drie dagen sturen we een herinnering. Wanneer het pakket er een week ligt, wordt het teruggestuurd naar de verzender.

Hoe verstuur je een pakketje via Vinted?

Als je de aangepaste verzending aanbiedt en de koper heeft het artikel gekocht, het proces is ook makkelijk:

  1. Verzend het artikel nadat je de verzendinstructies hebt geopend.
  2. Ga naar het gesprek met de koper en klik op de “Ik bevestig dat ik het heb verstuurd” knopje binnen 3 dagen na het lezen van de verzendinstructies.

Wat zijn de kosten om een pakketje te versturen?

Direct een pakket versturen

Nederland € 4,25 € 5,00
Belgie € 8,75 € 9,50
Bulgarije x € 15,75
Denemarken € 9,25 € 9,75
Duitsland € 9,00 € 9,75

Wat is goedkoper DHL of Post NL?

In prijs waren er grote verschillen tussen de pakketdiensten. Bijvoorbeeld: voor het verzenden van een pakket met de afmetingen 30x20x20 cm en een gewicht van twee kg berekende DHL €5,75. Bij PostNL is het goedkoopste tarief €6,50 voor hetzelfde pakket.

Kan iemand mijn pakket ophalen?

Wil je je pakket laten ophalen door iemand anders? Dat kan alleen met het kaartje dat je krijgt van de bezorger. Degene die jouw pakket komt ophalen moet zich altijd legitimeren. Ook vragen we hem of haar naar je adresgegevens.

Kan DHL pakket ophalen thuis?

DHL is altijd dichtbij! Bereid je pakket of document online of telefonisch voor, laat het thuis ophalen door de DHL-koerier of geef het af op een DHL ServicePoint. Met ruim 1700 DHL ServicePoints in Nederland vind je er altijd één dichtbij om je pakket af te geven.

Hoe verstuur ik een pakketje via Kiala?

Je vult de gegevens in van het pakket en de geadresseerde waarna je in een volgend scherm de betaling on-line kan doen (in de shop betalen kan ook). Print het kiala zegel en plak het op de doos. Breng het pakket naar het kiala punt bij jou in de buurt en jouw kant van de verzending is klaar.

Hoe verstuur ik mijn pakketje?

Verstuur je pakket online of via de PostNL-app.

  1. Maak online je verzendlabel aan.
  2. Vul de gegevens van de ontvanger in en betaal met iDeal.
  3. Print je verzendlabel zelf en breng daarna je pakket naar een PostNL-punt. Geen printer? Dan doen wij het voor je.

Hoe werkt een dhl servicepunt?

Hoe werkt een dhl servicepunt?

Je kunt je pakket thuis laten bezorgen, maar ook bij een DHL ServicePoint in de buurt. Dat kan elk soort winkel zijn, van supermarkt tot tankstation. Waar je je pakket ook laat afleveren: we sturen een berichtje als het er is. Met een geldig ID kun je ’t dan oppikken wanneer het jou uitkomt.

Wat kost een pakket naar Australie?

Kies de verzendoptie die bij je past

Prijs (v.a.) Waar
Standaard pakket (met track & trace) € 13,00* online en PostNL-locatie
Aangetekend € 15,50* online en PostNL-locatie
Verzekerd € 28,00* PostNL-locatie
Spoed € 43,95* PostNL-locatie

Hoe een pakket versturen met DHL?

Online versturen Eerst selecteer je het gewicht van je pakket. Vervolgens vul je jouw gegevens in en die van de ontvanger. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kun je je verzendlabel uitprinten en die op je pakket plakken. Dan lever je je pakket in bij een DHL ServicePoint in de buurt, en klaar!

Hoe versturen naar DHL servicepunt?

Open de Mijn DHL app, selecteer het gewicht van je pakket en vul jouw gegevens en die van de ontvanger in. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kan je pakket naar een DHL ServicePoint in de buurt. Laat daar de QR-code op je telefoon zien, dan zorgen wij voor een verzendlabel.

Is Primera een DHL punt?

Bij Primera winkels met een PostNL of DHL servicepunt kun je eenvoudig en snel je pakket verzenden en ophalen. Met meer dan 350 Primera winkels met een servicepunt zit er altijd wel een DHL of PostNL punt in de buurt! Zoek hier de winkel bij jou in de buurt.

Wat mag ik in een pakket versturen naar Turkije?

Sommige goederen en stoffen mag je niet naar het buitenland versturen….De volgende goederen mag je alleen versturen als je daarvoor een invoervergunning hebt:

  • bijen.
  • bloedzuigers en zijderupsen.
  • dierlijke producten.
  • geneesmiddelen en vitaminen die niet voor particulieren zijn.
  • fruit.
  • groenten.
  • melkproducten.
  • planten en zaden.

Wat mag wel en niet mee naar Australië?

Je moet levensmiddelen, plantaardige materialen en dierlijke producten bij aankomst in Australië aangeven. Andere items die ziekten en plagen zouden kunnen overbrengen worden in beslag genomen en vernietigd door de Australische quarantaine inspectiedienst (AQIS).

Wat kost een pakket naar Belgie versturen?

Pakketten tussen de één en tien kilo, stuur je al vanaf € 11,50 inclusief btw. Ook zwaardere pakketten, tot 20 kilo, verstuur je gemakkelijk naar België. Je betaalt dan € 16,00 om je pakket naar een Pickup parcelshop in België te sturen of € 17,25 naar een thuisadres.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven