Hoe lees ik De telegraaf Digitaal?

Hoe lees ik De telegraaf Digitaal?

Als abonnee kunt u uw vertrouwde krant wel al digitaal lezen. Via onze website, in de browser van uw mobiele apparaat en in de Telegraaf kiosk-apps is het mogelijk om de krant te downloaden en te lezen. De digitale krant vindt u via deze link: digitalekrant.telegraaf.nl.

Wat kost een digitaal abonnement op De telegraaf?

Lees jij de krant alleen nog maar digitaal? Kies dan nu voor De Telegraaf Digitaal en betaal slechts €9,46 per maand. Je krijgt vervolgens toegang tot de digitale krant en alle artikelen op de website.

Hoe Inloggen telegraaf?

Hoe log ik in? Na het aanmaken van uw digitale account kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen in de apps en op de site. Klik op de knop ‘Inloggen’, vul uw e-mailadres en wachtwoord in en u heeft onbeperkte toegang tot de premium-artikelen.

Wat is de digitale telegraaf?

Het digitaal abonnement van de telegraaf geeft je volledig toegang tot alles wat De Telegraaf op internet te bieden heeft: Maandag t/m zaterdag de online versie van de krant lezen en de meest uitgebreide telegraaf premium-artikelen op telegraaf.nl en de APP.

Hoe laat Telegraaf Online?

Bezorgtijden: Maandag t/m vrijdag voor 07:00 uur en zaterdag voor 08:00 uur. Uw ervaring helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

Hoe krijg ik de Telegraaf op mijn telefoon?

De digitale krant is ook beschikbaar via De Telegraaf App voor abonnees met een combi of digitaal abonnement op De Telegraaf. De Telegraaf app is gratis beschikbaar voor Apple en Android smartphones en tablets in de App Store en Google Play Store. In de app vindt u ook PREMIUM-artikelen.

Wat kost een weekendabonnement op de Telegraaf?

Kom je doordeweeks niet toe aan de krant, maar vind je het wel fijn om op zaterdag de krant te lezen? Kies dan nu voor De Telegraaf zaterdagabonnement en betaal slechts 13,31 per maand. Dit is inclusief De Telegraaf Digitaal, Vrij en VROUW magazine.

Wat kost een jaar abonnement op De Telegraaf?

De Telegraaf 3 jaar voor 18,50 p/m.

Hoe laat komt De Telegraaf?

De krant wordt op werkdagen voor 07:00 uur bezorgd. En op zaterdag voor 08:00. Is De Telegraaf niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever.

Wat kost de Telegraaf per dag?

Telegraaf abonnementen – Lees nu vanaf € 0,81 per week – Officiële website.

Wat kost de zaterdageditie van De Telegraaf?

Hoe laat komt de ochtendkrant?

Het AD wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08.00 uur.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven