Wat kost een NS OV-chipkaart?

Wat kost een NS OV-chipkaart?

Je kunt kiezen uit een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart. De verkoopadviesprijs van een OV-chipkaart is € 7,50. Als je een NS-abonnement neemt, ontvang je de persoonlijke kaart gratis. Je kunt ook gaan voor een eenmalige chipkaart.

Waar kan ik een OV-chipkaart aanvragen?

Een anonieme OV-chipkaart koop je:

  1. bij verkoopautomaten op stations.
  2. bij diverse tabakspeciaalzaken (zoals Primera)
  3. bij diverse supermarkten.
  4. bij sommige Bruna’s.
  5. bij OVshop, de webshop van Chipbizz (nieuw venster)
  6. bij de balie van een vervoerder (hiervoor kan een toeslag worden gevraagd)

Wat kost een NS Flex abonnement?

Je betaalt geen abonnementskosten, reist zonder korting, maar je hebt wél de voordelen van NS Flex. Reis je vaker met de trein? Dan kun je boven op die ´basis´ zelf de korting kiezen die past bij hoe en wanneer jij reist. Dat kan elke maand.

Wat kost een maandabonnement OV-chipkaart?

Wat is het? Een maand- of jaarabonnement waarmee je binnen Nederland onbeperkt met de bus, tram en metro kunt reizen. € 306,35 per maand of € 3.063,50 per jaar. Voor reizigers van 12 tot en met 18 jaar en reizigers ouder dan 65 jaar kost een maandabonnement € 202,20 en een jaarabonnement € 2.022,00.

Wat zijn de kosten van een OV-chipkaart?

De verkoopadviesprijs van een nieuwe persoonlijke of anonieme OV-chipkaart is € 7,50. Deelnemers van het OV-chipkaartsysteem bepalen deze prijs. Vraag je een kaart aan met het papieren aanvraagformulier? Dan kost deze € 3,00 meer.

Hoe duur is een persoonlijke OV-chipkaart?

De verkoopadviesprijs van een nieuwe persoonlijke of anonieme OV-chipkaart is € 7,50. Deelnemers van het OV-chipkaartsysteem bepalen deze prijs. Vraag je een kaart aan met het papieren aanvraagformulier?

Wat kost een NS abonnement 65 plus?

Nog meer voordelen. 7 Keuzedagen per jaar voor € 26 (2e klas) of € 51,00 (1e klas) als je 60 jaar of ouder bent.

Hoe krijg je een OV-chipkaart bij NS?

Koop je een abonnement bij NS? Dan krijg je er gratis een persoonlijke OV-chipkaart bij. Je hoeft dan niet eerst een OV-chipkaart te bestellen via deze website.

Wat is de persoonlijke OV-chipkaart?

Een persoonlijke OV-chipkaart vraag je eenvoudig online aan. Je hebt hiervoor een digitale foto nodig en je betaalt via iDEAL. De persoonlijke OV-chipkaart kost € 7,50.

Hoe kun je reizen met een OV-chipkaart?

Reisinformatie. Reizen met een OV-chipkaart. Je kunt met een OV-chipkaart reizen per trein, bus, tram en metro. Jouw kaart is direct actief en je kunt reizen met NS in de 2e klas mits je saldo op je kaart hebt gezet. Saldo zet je op jouw kaart bij de NS-kaartautomaat.

Hoe kom ik aan een OV kaart?

Anonieme OV-chipkaart

  1. te gebruiken door meerdere mensen (niet tegelijkertijd)
  2. te koop op stations, bij balies van vervoerders, supermarkten, tabakspeciaalzaken en op OVshop.nl (de webshop van Chip Bizz)
  3. online overzicht van gemaakte reizen en kosten.
  4. vanaf productiedatum 5 jaar geldig.
  5. verkoopadviesprijs € 7,50.

Hoe vraag ik een persoonlijke OV-chipkaart aan?

Het recht op je studentenreisproduct vraag je aan bij DUO. Je persoonlijke OV-chipkaart vraag je op deze site aan. Je koppelt je studentenreisproduct aan je kaart via studentenreisproduct.nl. Nadat je het studentenreisproduct hebt opgehaald bij een ophaalautomaat ben je klaar om te reizen.

Waar koop ik een persoonlijke OV-chipkaart?

Een anonieme kaart koop je:

  • bij de NS verkoopautomaten op een station;
  • bij balies van vervoerders;
  • bij tabakspeciaalzaken en supermarkten;
  • bij OVshop, de webshop van Chipbizz (nieuw venster).

Hoe duur is een OV-chipkaart?

De verkoopadviesprijs van een OV-chipkaart is vastgesteld op € 7,50. Vervoerders kunnen zelf bepalen welke prijs zij de reiziger in rekening brengen. Kijk voor actieprijzen bij je ov-bedrijf.

Hoe kom ik aan een OV-chipkaart voor bus?

Een anonieme OV-chipkaart koop je:

  • bij verkoopautomaten op stations.
  • bij diverse tabakspeciaalzaken (zoals Primera)
  • bij diverse supermarkten.
  • bij sommige Bruna’s.
  • bij OVshop, de webshop van Chipbizz (nieuw venster)
  • bij de balie van een vervoerder (hiervoor kan een toeslag worden gevraagd)

Hoe vraag je student OV aan?

Wil je gebruikmaken van het studentenreisproduct? Ga dan naar www.duo.nl (nieuw venster) en geef door dat je het studentenreisproduct wilt. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zet standaard een weekabonnement voor je klaar.

Wat kost een persoonlijke OV-chipkaart?

Wanneer ontvang je een persoonlijke OV-chipkaart?

Als je een NS-abonnement neemt, ontvang je de persoonlijke kaart gratis. Je kunt ook gaan voor een eenmalige chipkaart. Dit is een papieren kaartje met chip. De anonieme OV-chipkaart en de eenmalige chipkaart is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat. Een persoonlijke OV-chipkaart koop je niet bij NS maar via www.ov-chipkaart.nl.

Hoe heb je een OV-chipaccount?

Met een OV-chipaccount heb je altijd en overal inzicht in je reizen, reiskosten, saldo, abonnementen en de status van je kaart. In Mijn OV-chip kun je ook een heleboel zelf regelen, zoals het blokkeren en vervangen van je kaart of het wijzigen van je gegevens.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven