Hoe activeer ik mijn Bonuskaart van AH?

Hoe activeer ik mijn Bonuskaart van AH?

Activeren doe je via je profielpagina. Krijg je bij het activeren de melding ‘Bonuskaart is al in gebruik’? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Je kan dit ook via de AH app doen.

Kan je een bonuskaarten koppelen?

Met ‘Profielen koppelen’ kun je samen met je partner, vriend of familielid gebruik maken van o.a. dezelfde Exclusieve deals op twee Bonuskaarten. Dit kan alleen als jij aangemeld bent voor het Mijn Bonus-programma. Ook elkaars eerder gekochte boodschappen bekijken is mogelijk indien jullie Bonuskaartnummer is ingevuld.

Wat spaar je met Bonuskaart?

Nadat je je Bonuskaart hebt geactiveerd, krijg je elke week een nieuwe Bonus Box in de AH app. Hierin vind je 10 extra Bonusaanbiedingen. Als je deze nog niet hebt kan je deze direct aanmaken bij de activering van je Bonuskaart.

Hoe Bonuskaart op telefoon?

Zo werkt het:

  1. Download de AH app op je smartphone.
  2. Heb je de app al? Log in met je account.
  3. Klik op het Bonuskaarticoon rechtsboven in de AH app om je digitale Bonuskaart te zien.
  4. Terwijl de kassamedewerker je boodschappen scant, scan jijzelf de barcode van je digitale Bonuskaart bij de zelfscanner.

Is mijn AH Bonuskaart gekoppeld aan airmiles?

Controleer of het juiste Air Mileskaartnummer gekoppeld is in jouw profiel op ah.nl/mijn of in de AH app bij je klantenkaarten (rechtsbovenin bij het bonuskaartlogo; swipe naar links en daar vind je jouw Air Mileskaart)

Hoe verzilver ik mijn airmiles?

Het inwisselen van Air Miles kan in de winkel. Daar spaar je ze uiteindelijk ook voor. Er zijn verschillende Bonusacties waarbij dit kan. Meestal voor korting op een artikel, maar soms ook voor korting op je totale kassabon.

Wat is persoonlijke bonus bij AH?

De gepersonaliseerde aanbiedingen worden Persoonlijke Bonus genoemd. Worden aan de kassa je producten gescand dan zie je onder het Bonusvoordeel ook een lijn staan met Persoonlijk Voordeel. Hier kun je in één oogopslag zien hoeveel je bespaard hebt op je boodschappen op basis van je persoonlijke aanbiedingen.

Hoeveel dagen mooi garantie geeft Albert Heijn op hun bloemen?

ZAANDAM – Albert Heijn gaat zijn klanten garanderen dat bloemen die ze in de supermarkt kopen, thuis in de vaas nog zeker zeven dagen mooi blijven. De deze week ingevoerde mooigarantie geldt vooralsnog voor de rozen, trosanjers en germini’s, meldt Albert Heijn.

Is mijn AH Bonuskaart gekoppeld aan Air Miles?

Wat is persoonlijke bonus AH?

Hoe zet je bonuskaart in Wallet?

Bonuskaart in Apple Wallet zetten

  1. Open Pass4Wallet en kies voor Winkelkaart.
  2. Voer bij Naam een duidelijk herkenbare naam in, bijvoorbeeld Albert Heijn Bonuskaart.
  3. Je scant nu de code van je bonuskaart.
  4. Zet de schakelaar bij Kies relevante locaties aan en zoek naar de winkels waar jij vaak komt.

Hoe klantenkaarten in Wallet zetten?

Kaarten toevoegen aan Wallet

  1. Gebruik apps die Wallet ondersteunen (scrol naar beneden in Wallet, tik op ‘Wijzig kaarten’ en tik op ‘Zoek apps voor Wallet’).*
  2. Scan een streepjescode of QR-code (scrol naar beneden in Wallet, tik op ‘Wijzig kaarten’, tik op ‘Scan code’ en gebruik de camera van uw iPhone om te scannen).*

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven