Hoe vertaal ik een tekst van Engels naar Nederlands?

Hoe vertaal ik een tekst van Engels naar Nederlands?

Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint. Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen. Selecteer Controleren > Vertalen. Selecteer uw taal om de vertaling te zien.

Wat betekent DeepL?

DeepL Translator is een automatische vertaaldienst via neurale netwerken die op 28 augustus 2017 is gelanceerd en ontwikkeld door DeepL GmbH uit Keulen, Duitsland. Vertalingen van Engels van/naar een andere taal gaan rechtstreeks, andere combinaties gaan via Engels. Op DeepL komen geen advertenties.

Hoe werkt DeepL?

Alle teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd, zodat ze nooit door derden kunnen worden ingezien. DeepL Pro geeft u onbeperkt tekstvertaling op zowel het web als in de apps. De gratis vertaler heeft beperkingen op het aantal tekens en het volume van de vertalingen.

Hoe zeg je ja in het Pools?

NLPLNederlands Pools vertalingen voor ja

Nederlands Pools
ja(adv int n v)[word used to indicate agreement or acceptance] tak(adv int n v)[word used to indicate agreement or acceptance]
ja(adv int)[yes] tak(adv int)[yes]
ja no

Hoe volledige tekst vertalen?

Google Translate is de meest bekendste en meest gebruikte vertaalservice. Tegenwoordig kan Google Translate ook documenten vertalen (als het in een Word, PowerPoint of Excel formaat is) dus die kon ik meteen uittesten. Om documenten te kunnen vertalen ga je als eerste naar de (volledige) Google Translate pagina.

Is vertalen Engels?

to is is (ww.)
IS (Afkorting) informatiesysteem ; informatiemaatschappij ; CIS (Afkorting) ; cis-configuratie ; geïntegreerd systeem ; internationale staf ; logisch begrenzingsteken ; interconnectiestructuur ; internationale norm ; is (Afkorting)
is wordt

Wat is een goed vertaalprogramma?

Volgens vertaalspecialisten levert Google Translate op dit moment de beste vertalingen, vooral bij grote talen. De kwaliteit van de vertalingen uit kleine talen is minder betrouwbaar. In veel talen kun je de vertaling ook laten uitspreken door een computer.

Is DeepL veilig?

We garanderen elke DeepL Pro-abonnee dat we nooit de teksten opslaan die zij vertalen. Met deze garantie en onder de EU-wetgeving kunt u er zeker van zijn dat uw teksten en die van uw klanten veilig zijn. Bescherm de vertrouwelijkheid van uw vertaalde teksten. Met DeepL lukt je dat.

Is DeepL betrouwbaar?

Op de website laat DeepL deze grafiek zien, waarin we aflezen dat hun eigen vertaalmachine als beste uit de test komt volgens de beoordelingen van professionele vertalers.

Hoe zeg je hallo in het Pools?

Het Poolse woord voor ‘hoi’ is cześć. Dit kan u eigenlijk net zo uitspreken als het Engelse woord ‘chest’ (kist). Als u dan de ‘s’ meer als een ‘sh’ uitspreekt, klinkt het als het Poolse cześć.

Wat betekent goede in het Pools?

Dobry betekent goed en wordt uitgesproken als dobri. Dzień wordt eigenlijk net als de Engelse naam Jean uitgesproken.

Hoe een tekst vertalen?

Een document vertalen Open op je computer een document in Google Documenten. Document vertalen. Geef een naam op voor het vertaalde document en kies een taal. Klik op Vertalen.

Wat is de beste gratis Vertaalsite?

Dankzij de verschillende functies – verschillende toetsenborden, tekst inspreken, tekst laten voorlezen – is Google Translate zeker en vast de meest veelzijdige gratis online vertaalmachine. Google Translate helpt u niet alleen om zinnen te vertalen, maar ook woorden.

Hoe vertaal ik een artikel?

Documenten vertalen

  1. Ga op je computer naar Google Translate.
  2. Klik linksboven op Documenten.
  3. Klik op Browsen op je computer en zoek het bestand dat je wilt vertalen.
  4. Als je de taal wilt kiezen waarnaar je wilt vertalen, klik je rechtsboven op de pijl-omlaag .
  5. Klik op Vertalen.

Wat is tekst in het Engels?

tekst; geschrevene; schriftuur; geschreven stuk; document; script; geschrift.

Selecteer de tekst die je wilt vertalen of druk op Ctrl+A om het hele document te selecteren. Daarna ga je naar het tabblad Controleren waar je in de groep Taal de optie Vertalen vindt.

Wat is de beste vertaalcomputer?

De Vasco Translator Vertaalcomputer herkent de stem en vertaalt ieder woord of zin naar de gewenste taal. Wat betreft de kwaliteit van de vertaling en de werksnelheid is het apparaat een van de beste ter wereld.

Is het tekst of text?

tekst en uitleg geven

de tekst (m) the documented ; the script ; the text ; the wording
tekst caption ; letter-press ; context ; act ; texel ; script ; lyric ; text

Wat is de beste Translate?

Wat is de beste vertaler app?

1. Google Translate. Veruit de populairste vertaalapp, en niet zonder reden. Deze app is zowel voor iOS als Android beshchikbaar en werkt met elke andere app, dus je kunt ook teksten op WhatsApp of Facebook vertalen.

Is het dat of die tekst?

Om terug te wijzen naar een woord dat eerder genoemd is of naar een vorige zin, is het aan te bevelen om in een tekst zo veel mogelijk die en dat te gebruiken. In spreektaal gebruiken we immers meestal ook spontaan die en dat om terug te wijzen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven