Wat voor shirt onder overhemd?

Wat voor shirt onder overhemd?

Onder een overhemd draagt u een ondershirt. Een ondershirt is een effen t-shirt met goede pasvorm, in een onopvallende kleur. Een ondershirt zorgt ervoor dat het overhemd niet doorschijnt. Het is warmer, en sommige mensen vinden het comfortabeler.

Wat voor kleur shirt onder wit overhemd?

De kleur van je ondershirt is afhankelijk van de kleur van je overhemd. Zoals je begrijpt is paars onder wit niet echt de beste combi (tenzij je carnaval gaat vieren). De vuistregel: match je shirt met je blouse, en je zit altijd goed. Printjes zijn een no go, en wit is altijd safe.

Welke kleur ondershirt?

De kleur. Kies een kleur ondershirt dat op jouw eigen huidskleur lijkt. Hierdoor creëer je een minimale kleurovergang tussen jouw lichaam en het ondershirt en daarom zie je geen randen door het overhemd heen.

Wat draag je over overhemd?

Hieronder staan drie kledingstukken die je over een overhemd kunt dragen.

  • Een trui. Een trui zorgt ervoor dat je warm blijft, terwijl de kraag van je overhemd zichtbaar is.
  • Een colbert. Een colbert wordt vaak gedragen bij casual gelegenheden of in combinatie met een pantalon.
  • Een kostuumjasje.

Welk shirt onder vest?

Je kunt ervoor kiezen om je T-shirt zichtbaar of onzichtbaar onder een trui te dragen. Ga je voor een nette of zakelijke look? Kies er dan voor om je T-shirt onzichtbaar onder je trui te dragen. Bij een casual of speelse look kan het juist leuk zijn om iets van je T-shirt te laten zien.

Waarom shirt onder trui?

Tip: een shirt onder de trui is lekker warm. Bovendien voorkomt het zweetplekken op de trui, dus ook ideaal tijdens een actieve dag.

Wat te dragen onder een wit shirt?

Heb je geen huidkleurig ondergoed? Dan kan je eventueel ook bepaalde kleuren onder witte kleding dragen. Als je een lichte huidskleur hebt kan je eventueel licht grijze of zacht roze tinten dragen. Als je een donkerdere huidskleur hebt dan kan je bijvoorbeeld rood ondergoed aan onder witte kleding.

Wat doe je onder een witte blouse aan?

#3 Heb je een doorschijnende blouse aan? Dan kun je er het beste een grijze top onder dragen. Zwart is een te groot contrast met het wit en van de grijze kleur frist het wit enorm op.

Wat doe je onder een witte blouse?

Hoe moet je een hemd dragen?

Wanneer u een nette indruk wilt maken draagt u het overhemd altijd in uw broek. Voor formele gelegenheden draagt u het met een stropdas. Zonder stropdas laat u enkel het bovenste knoopje open. Voor een informele uitstraling kunt u de mouwen opstropen en eventueel het overhemd uit uw broek laten.

Hoe heet een trui over overhemd?

Het verschil zit in de halslijn: je hebt de ‘crew neck’ en de ‘V-neck’. De crew neck heeft een hooggesloten, ronde hals. De V-neck is voorzien van een hals met een V-vorm. Waar een V-hals wat formeler staat, geeft een trui met een crew neck je outfit een wat sportiever karakter.

Wat draag je onder je trui?

Onder een trui kan je een ondershirt, een T-shirt of een overhemd dragen. Voor welke look wil je gaan? Maak een duidelijk keuze. Als je een overhemd draagt onder je trui, kies dan twee kleuren die goed matchen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven