Kunnen platys bij maanvissen?

Kunnen platys bij maanvissen?

Ja idd… erg moeilijk… De platy’s zijn leuke visjes, zijn handtam bij mij echt heel leuk. Alleen maanvissen wil ik al zo lang hebben, prachtige vissen, mooie rustige vissen.

Kan een Kempvis bij een maanvis?

De maanvis kan prima met andere vissen worden gehouden maar houdt wel rekening met het rustige karakter van maanvissen. Andersom geldt dat je geen barbelen zoals de sumatraan bij de maanvissen moet plaatsen omdat deze aan de mooie lange vinnen van de maanvis zal gaan knagen.

Kan een Guppy bij een maanvis?

Een maanvis kun je niet houden in een aquarium van kleiner van 120cm. Verder hebben de guppies een PH waarde van 7,5 tot 8 nodig waar de maanvissen op 6-6,5 zitten. De guppies hebben een GH waarde van 12-16 nodig en de maanvissen van 5-8. Dus nee, het kan niet.

Hoe zien eitjes van een maanvis eruit?

En als ik op internet kijkt zie ik merendeels wit,beige,bruin,oranje kleur eitjes die van mijn vissen zijn knalrood. Is dat een goed of slecht teken? De eitjes van een maanvis is niet zeldzaam. Het gaat om goede waterwaardes en flink voeren, dan gaat een paartje al snel over tot afzetten van eieren.

Kunnen maanvissen en Neon Tetra s bij elkaar?

Als je volgroeide kardinalen hebt en nog jonge maanvissen denk ik dat het wel kan. Ik heb ook maanvissen en neontetra’s samenzitten in mijn bak en dat gaat gewoon goed, en dat terwijl mijn maanvissen helemaal volgroeid zijn.

Welke vissen gaan goed samen met guppen?

Een Betta Splendens, ook wel kempvis genoemd, kan je enkel combineren met rustige vissen zoals de Chinese Danio, de Pantsermeerval, het Vuurzalmpje en de Kegelvlekbarbeel. Sluierstaarten en guppy’s zijn al te druk naar hun zin. Zet je meerdere betta’s samen, zorg dan voor 3 vrouwtjes per mannetje.

Hoe kun je maanvissen kweken?

Maanvissen kweken is zeker mogelijk. Ze hebben alleen de neiging om hun eigen kweek op te eten. Het beste kun je daarom gebruik maken van een aparte kweekbak. Jonge maanvissen kunnen droogvoer eten maar het beste kun je ze voeren met levend voedsel zoals watervlooien.

Wat houdt een maanvis bij elkaar?

Weetje: maanvissen zijn groepsdieren, houdt er altijd minimaal vijf bij elkaar. De maanvis is van nature een rustige vis die oorspronkelijk leeft in een omgeving met langzaam stromend water, tussen de boomwortels en planten. De maanvis laat zich liever door de stroming meevoeren dan dat hij hard zwemt.

Wat zijn de ziektes in de middeleeuwen?

Ziektes. In de Middeleeuwen zijn er veel mensen overleden aan de pest, zeker meer dan dertig miljoen. De pest werd zeer snel verspreid door onder andere ratten. Ratten kregen de ziekte maar gingen er niet dood aan, wel brachten ze de ziekte over op mensen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven