Hoe annuleer ik mijn vakantie Corendon?

Hoe annuleer ik mijn vakantie Corendon?

Zowel via mijn.corendon.nl als via ons Contact Center (023-751 06 06) kan je de reis annuleren. Wil je een deel van de boeking annuleren? Dan verzoeken wij je telefonisch contact op te nemen met ons Contact Center. Ook aan het annuleren van een deel van een boeking zijn kosten verbonden.

Wat kost het als ik mijn reis annuleer?

Bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling. Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom. Bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom.

Kun je een reis annuleren zonder annuleringsverzekering?

Je kan alleen van een geboekte reis af als de reisorganisatie zijn verplichtingen niet na kan komen. Indien sprake is van een situatie waardoor de reisorganisator de reisovereenkomst niet conform de gemaakte afspraken kan uitvoeren, kan de reisorganisator besluiten de reisovereenkomst op te zeggen.

Wat heb je nodig om een reis te annuleren?

Annulering reisgenoot: Annuleert je reisgenoot zijn reis en wil jij hierdoor niet meer op reis? Dan heb je recht op vergoeding, als de reden voor annulering door je reisgenoot in de voorwaarden staat. De vertrek- en terugreisdatum moeten gelijk zijn.

Wat kost een reis annuleren bij Corendon?

Afhankelijk van het moment van opzeggen brengt Corendon, naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, de volgende annuleringskosten in rekening: – bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 30% van de reissom; – bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste …

Wat zijn de annuleringskosten bij Corendon?

bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 15% van de reissom; • bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom; • bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de …

Wat kost annuleren vakantie Corendon?

Kan ik CenterParcs annuleren?

CenterParcs annuleren kan je nogal wat geld kosten. Annuleer je langer dan vier weken voor je verblijf, dan gelden annuleringskosten van 30 procent van de huursom met een minimum van 150 euro. Annuleren binnen vier weken voor het verblijf op een van de parken kost je de volledige huursom.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven