Welke abonnementen heeft Tele2?

Welke abonnementen heeft Tele2?

Kies jouw perfecte combi van 1GB, 2GB, 5GB, 10GB, 20GB of Unlimited data met 200 Bel/SMS of Unlimited bellen en sms’en. Let daarbij wel op de beperkingen van het gebruik in de EU, vermeld in onze Fair Use Policy. Je kan bij ons kiezen of je je Sim Only abonnement maandelijks, jaarlijks óf tweejaarlijks wil opzeggen.

Waar kan ik een telefoonabonnement afsluiten?

Een telefoon abonnement afsluiten kan op meerdere manieren. Je kunt het bijvoorbeeld online via de website van de provider doen, in een telefoonzaak van de provider of in een telefoonzaak die meerdere providers en toestellen aanbiedt. Afsluiten is vaak niet heel lastig en meestal kan het ook vrij snel.

Wat is de provider van Belsimpel?

Wij koppelen een abonnement van bijvoorbeeld T-Mobile met de telefoons uit onze eigen voorraad. Je wordt dus klant bij Belsimpel, maar ook bij T-Mobile in dit voorbeeld. Omdat wij onze eigen inkoop heel scherp doen komt het vaak voor dat je met hetzelfde abonnement bij ons goedkoper uit bent dan bij de provider zelf.

Kun je twee mobiele abonnementen hebben?

Particulier. Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Ben en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen.

Welke abonnementen heeft KPN?

Tarieven Hussel Thuis

Internet 50 Mbit/s Internet 100 Mbit/s
KPN Service Plus € 5,00 /mnd € 5,00 /mnd
Vast Bellen € 2,00 /mnd € 2,00/mnd
Internet abonnement maandelijks opzegbaar € 3,00 /mnd € 3,00 /mnd
KPN SuperWifi € 199,- (eenmalig) € 199,- (eenmalig)

Wat kost een abonnement bij Tele2?

Nu de eerste 6 maanden 50% korting per maand op TV!

Internet Snelheid Standaardprijs per maand
Internet Light & Bellen Basis Tot 20 Mb/s down en 2 Mb/s up € 28,-
Internet Light & Zorgeloos Bellen Tot 20 Mb/s down en 2 Mb/s up € 31,-
Internet Light & Eindeloos Bellen Tot 20 Mb/s down en 2 Mb/s up € 36,-

Wat heb je nodig om een mobiel abonnement af te sluiten?

Je hebt een bankrekening nodig (op jouw naam) Een (Nederlands) bankrekeningnummer is een voorwaarde om een telefoonabonnement te kunnen sluiten. Dit nummer dient ook op jouw naam te staan. De provider schrijft het abonnementsbedrag namelijk maandelijks af van je rekening. Zonder rekeningnummer kan dit natuurlijk niet.

Hoe sluit je een abonnement af?

– Volgens de wet moet je een abonnement op dezelfde manier kunnen opzeggen als dat je het hebt afgesloten. Heb je dat bijvoorbeeld online gedaan, dan moet je het ook online kunnen beëindigen. Vaak is dat de makkelijkste manier. Het kan via de site van een organisatie of via een mailtje.

Is Belsimpel van KPN?

Sinds de oprichting werd gebruikgemaakt van het netwerk van KPN. Toen T-Mobile eind 2010 Simpel overnam, gingen alle klanten gebruikmaken van het netwerk van T-Mobile. Sinds de overname was Simpel een onderdeel van T-Mobile, maar opereerde het als apart bedrijf.

Van wie is bel simpel?

Belsimpel is een onderdeel van MobielWerkt B.V.

Kan ik 2 abonnementen afsluiten T-Mobile?

Je kunt bij T-Mobile maximaal 5 abonnementen op jouw eigen naam hebben. Bij iedere aanvraag van een nieuw abonnement voert T-Mobile een risico-onderzoek uit. Je kunt een nieuw abonnement afsluiten in onze online shop, telefonisch (0800 – 7123) of in een van onze winkels.

Kan ik nog een mobiel abonnement afsluiten?

Je dient minimaal 18 jaar te zijn voor het afsluiten van een mobiel telefoonabonnement. Allereerst is het verplicht om 18 jaar of ouder te zijn al wil je een telefoonabonnement op je naam krijgen, ongeacht of het om een Sim Only abonnement of een toestel abonnement gaat.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven