Wat daar ook van zij synoniem?

Wat daar ook van zij synoniem?

hoe het ook zij. als synoniem van een ander trefwoord: desondanks (bw) : afgezien daarvan, dat daargelaten, desalniettemin, evenwel, hoe dan ook, niettemin, nochtans, ondanks alles, ondanks dat, toch.

Wat daar ook van zij?

als synoniem van een ander trefwoord: hoe dan ook (bw) : hoe het ook zij.

Wat daarvan ook zij betekenis?

‘Het zij zo’ is een uiting van berusting: ‘het is niet anders; we moeten het ermee doen’. Hetzelfde zij zit onder meer in de combinatie zij het (dat) …, die te parafraseren is als ‘ook al is/was het (zo dat)’, ‘maar dan wel’.

Wat is een ander woord voor tevens?

eveneens, evengoed, evenzeer, mede, ook. als synoniem van een ander trefwoord: eveneens (bw) : evengoed, gelijk, gelijkgesteld, gelijkwaardig, hetzelfde, mede, op dezelfde wijze, tevens.

Wat is een ander woord voor eveneens?

1) Alleens 2) Almede 3) Almee 4) Alsmede 5) Alsook 6) Benevens 7) Bijwoord 8) Bovendien 9) Daarenboven 10) Desgelijks 11) En ook 12) Evenals 13) Evenzeer 14) Evenzo 15) G…

Wat daar ook van zij of zei?

Het is belangrijk om te weten of het een werkwoord is of een persoonlijk voornaamwoord. Een werkwoord is bijvoorbeeld staan, lopen of zeggen of een vervoeging daarvan: stond, liep, zei. Een persoonlijk voornaamwoord is bijvoorbeeld ik, jij, hij of zij. Als het een werkwoord is, is zei met een ei.

Wat er ook van zij vertaling?

Vertaling van “Wat er ook van zij” in Engels. bw. Wat er ook van zij, mij maakt het niet uit. Be that as it may, I am indifferent.

Wat ik zij?

Het is belangrijk om te weten of het een werkwoord is of een persoonlijk voornaamwoord. Als het een werkwoord is, is zei met een ei. Is het een persoonlijk voornaamwoord? Dan is zij altijd met een ij.

Wat is de synoniem van indien?

als, bijaldien, bijgeval, ingeval, mits, wanneer, zo. als synoniem van een ander trefwoord: zo (vw) : aldus, als, dienovereenkomstig, gelijk, indien, ingeval, zoals, zodoende.

Wat is het synoniem van Echter?

daarentegen, doch, evenwel, intussen, maar, niettemin, nochtans, toch. als synoniem van een ander trefwoord: niettemin (bw) : desalniettemin, desniettegenstaande, desondanks, echter, evengoed, evenwel, intussen, nochtans, ondertussen, toch.

Wat is een eveneens?

Eveneens betekent ‘ook’. In dat geldt eveneens voor de managers heeft eveneens betrekking op het eerste deel van de zin: het is onduidelijk of alle secretaresses hun baan kunnen behouden. Bedoeld is dat het ook onduidelijk is of alle managers hun baan kunnen behouden. Evenmin betekent ‘ook niet, net zomin als’.

Wat betekent eveneens zijn?

eveneens bijwoord op dezelfde wijze algemeen Voorbeeld: `Karel heeft daar gevoetbald en Huib eveneens. `Synoniem: alsook; ook; alsmede; net als iemand anders Synoniemenalsmede alsook evenals evenzeer mede ook tevens zowel TaaladviesIs het woord eveneens corre…

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven