Wat kost een bandenhotel?

Wat kost een bandenhotel?

Voor het opslaan van uw banden in ons bandenhotel berekenen wij € 25,00 per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 50,00 per jaar voor de opslag.

Waar kan ik mijn winterbanden opslaan?

Leg uw banden niet op de grond, maar bij voorkeur op een bandenstelling. Bewaar ze in een koele, droge en schone ruimte. Houd ze verwijderd van verwarmings- of warmwaterleidingen. Als uw banden nog op velgen zitten, kunt u ze horizontaal met de zijkanten op elkaar leggen.

Wat kost een Wielenwissel?

Wielenwissel €30,- Bij een wielenwissel wordt het complete wiel (band inclusief velg) gewisseld. Bij een wielenwissel is het balanceren van een band niet nodig. De prijs van een wielenwissel bestaan enkel uit het wisselen van de wielen.

Wat kost banden op velg zetten?

Wat kost het monteren van banden op mijn bestaande (stalen) velgen? De montagekosten zijn wisselend per montage bedrijf, maar reken op 10,00 tot 25,00 euro per band incl. BTW.

Wat kost bandenopslag bij Profile?

Wat kost bandenopslag De opslag van je banden kost bij ons € 38,- voor 4 banden voor een heel seizoen. De kosten voor het opslaan voor je banden op velgen zijn hetzelfde.

Wat kost een goede winterband?

Over het algemeen blijven de kosten dus ongeveer hetzelfde, misschien iets hoger. Winterbanden prijzen verschillen onderling wel per merk en maat. Waar een gemiddelde set zo rond de € 300 kost, zijn ook wel goedkope winterbanden te vinden, waarbij je in totaal tussen de € 200 en € 250 kwijt bent.

Kun je winterbanden buiten bewaren?

Waar winterbanden opslaan, zeker niet buiten De eerste is een goede reden, de tweede minder. Banden buiten bewaren resulteert namelijk aantoonbaar in snellere slijtage. De oorzaak daarvan zijn, niet geheel verrassend, de weersomstandigheden. Die zijn in Nederland nogal veranderlijk en dat helpt ook niet mee.

Hoe lang kun je een band bewaren?

De normale houdbaarheid van banden bedraagt ongeveer 10 jaar. Goed opgeslagen banden worden tussen 1 en 5 jaar nog als nieuw gezien. Banden verouderen op basis van fysieke en chemische processen. Dit geldt ook voor opgeslagen of weinig gebruikte banden.

Hoeveel kost een band vervangen auto?

De prijs van autobanden vervangen is afhankelijk van de nieuwe banden die u kiest, maar kan al vanaf € 70 per band. In deze prijs zitten alle werkzaamheden begrepen: het demonteren van de oude band, het monteren en balanceren van de nieuwe banden en het monteren van de wielen op de auto.

Wat kost een bandenwissel bij Profile?

Wat kost een bandenwissel? De vanafprijs voor een bandenwissel bij Profile is €42- voor een volledige set als de band reeds op de velg zit. Afgekort noemen we dit ook wel een bandenwissel op velg. Ook voor een bandenwissel van zomer naar winter kun je bij ons terecht.

Wat kost het vervangen van een autoband?

Wat kost het om winterbanden te wisselen?

Het wisselen van zomerbanden naar winterbanden is al mogelijk vanaf €29. Het is onder andere afhankelijk van of u de banden al in bezit heeft. Wanneer u al winterbanden in uw bezit heeft, is dit de vanaf prijs voor het wisselen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven