Waar bezorgt Axender?

Waar bezorgt Axender?

Het folderpakket van Axender omvat folders van regionale en landelijke retailers, zoals Albert Heijn, Intratuin, Etos, Leen Bakker, Kruidvat, Xenos, Kwantum en Zeeman. Het gros van de folderpakketten van Axender wordt bezorgd op zaterdag en zondag.

Hoe oud moet je zijn om folders rond te brengen?

Je mag avondkranten en reclamedrukwerk bezorgen als je 15 jaar bent. Hiervoor gelden de normale werktijden en rusttijden voor 15-jarigen.

Wat levert een folderwijk op?

Iemand die folders bezorgd kan zo’n 100 – 150 euro per maand bijverdienen met een paar uurtjes werk in de week. Dat is voor iemand die de leeftijd van 18 jaar nog niet gehaald heeft, helemaal niet zo gek. Je verdient zo’n 20 tot 25 euro per week met een paar uurtjes werk.

Hoeveel krijg je voor krantenwijk 13 jaar?

Bij ons verdien je al snel €4 per uur. Als 13 jarige krijg je dus bijna het dubbele minimum jeugdloon betaald.

Welk bedrijf bezorgt mijn folders?

Wie Bezorgd Mijn Folders – Vinden. www.vinden.nl. Axender is een landelijke verspreider van reclamefolders en weekbladen. Onze 22.000 bezorgers bezorgen wekelijks folders en weekbladen huis-aan-huis.

Welke folders bezorgt Spotta?

Het folderpakket van Spotta omvat folders van regionale en landelijke retailers, zoals Gamma, Lidl, Big Bazar, Aldi, Blokker, Praxis en Hema. Het gros van de folderpakketten van Spotta wordt bezorgd van zondag t/m dinsdag. In heel Nederland wordt het folderpakket van Spotta in een plastic sealbag bezorgd.

Hoeveel verdien je met folders lopen 13 jaar?

Krantenwijk lopen 13 jaar salaris Gemiddeld verdien je als 13 jarige krantenbezorger €4 per uur. Dit is een stuk meer dan het minimum jeugdloon, omdat dit werk dus niet in verband staat met de leeftijd. Het is dus een erg leuk salaris voor als je wilt gaan beginnen met werken voor een paar uurtjes in de week.

Hoeveel verdien je bij Spotta als 13 jarige?

Bezorgers van 13 en 14 jaar krijgen hetzelfde minimum uurloon als een 15 jarige bezorger. Hierbij krijg je ook nog een gewichtstoeslag en een vakantietoeslag. Het is de ene week meer dan de andere week. De vakantietoeslag ontvang je bij iedere betaling van je vergoeding.

Wat verdient een weekblad bezorgen?

Het ligt aan de grootte van de wijk, hoeveel huizen de wijk omvat en of er bijvoorbeeld een flat bij je wijk zit. Of je slecht een week krant loopt of een ochtendkrant. Het bedrag zal liggen tussen €80 en €150 per maand, wat betekent dat het bedrag per wijk ongeveer tussen €8 en €20 ligt.

Wat verdien je als krantenbezorger?

Het salaris van een krantenbezorger hangt over het algemeen af van de grootte van de wijk en het aantal kranten dat hij moet bezorgen. Het netto loon ligt over het algemeen tussen de €80,00 en €150,00 per maand. Dit kan oplopen als de bezorger meer wijken op zich neemt of meer kranten moet bezorgen.

Hoeveel krijg je als je een krantenwijk hebt?

Hoeveel geld krijg je voor folders lopen?

Salaris folders bezorgen Het salaris voor een folderwijk ligt per maand tussen €100 en €150. De bedragen per week liggen tussen €20 en €25. Het verschil met een krantenwijk is dat je folders maar een of een aantal keer per week loopt, waar je een krantenwijk soms dagelijks kan lopen.

https://www.youtube.com/watch?v=Ttj-yn7gT0M

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven