Hoe annuleer je een bestelling bij thuisbezorgd?

Hoe annuleer je een bestelling bij thuisbezorgd?

Bestellingen kunnen niet door de Klant bij Takeaway.com worden geannuleerd. Annulering van de Bestelling door de Klant bij het Restaurant is slechts mogelijk indien het Restaurant expliciet aangeeft dat Annulering van de Bestelling door de Klant mogelijk is.

Hoe lang mag een bestelling duren eten?

Heb je geen levertijd afgesproken, dan geldt een wettelijke levertermijn van 30 dagen. Blijft levering uit, dan geldt dat je de verkoper extra levertijd moet geven, bijvoorbeeld 2 weken. Wordt het product dan nog niet geleverd, dan mag je de koop ongedaan maken en heb je recht op teruggave van je (aan)betaling.

Wat als Thuisbezorgd niet levert?

Neem rechtstreeks contact op met het restaurant om een ​​factuur voor je bestellingen te ontvangen. Je vindt hun gegevens in de bevestigingsmail van je bestelling. Ik ben niet tevreden met de bezorgservice. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met een van onze bezorgers.

Hoe bereik ik thuisbezorgd?

Restaurantpartners kunnen onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via e-mail of telefoon op info@thuisbezorgd.nl of 053 480 58 60.

Kun je een bestelling annuleren?

Je kan een koopovereenkomst altijd zonder reden ontbinden binnen de afgesproken bedenktijd. Dat kan ook als een product niet werkt en de verkoper weigert het te repareren of een nieuw product te geven. Om de koopovereenkomst te ontbinden moet je een brief schrijven of een e-mail sturen.

Wat doet thuisbezorgd NL?

Just Eat Takeaway, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden, dat in 2000 is opgericht door de toen 21-jarige Enschedese student Jitse Groen.

Hoe lang wachten op hoofdgerecht?

Een kwartier tussen voor- en hoofdgerecht is normaal en gewenst. Na twintig minuten kunt u informeren waar het blijft. Als er dan onder verschuldigde excuses nog steeds geen tempo wordt gemaakt, kunt u betalen wat u hebt geconsumeerd en vertrekken.

Hoelang moet je op een pizza wachten?

Tijdswinst in winkels. Klanten in Nederland moeten vandaag de dag gemiddeld 21 minuten op hun pizza van Domino’s wachten. Een aanzienlijk deel van de tijdswinst die Domino’s realiseerde werd behaald bij het klaarmaken van de pizza.

Waarom gesloten voor bezorging thuisbezorgd?

,,De pieken zijn hoger dan we gewend zijn, omdat er door corona veel meer vraag is dan we gewend zijn. Bovendien is er door corona meer ziekteverzuim onder de bezorgers.” Wat dan, volgens hem, kan gebeuren op drukke momenten is dat Thuisbezorgd enkele zaken eigenhandig kortstondig sluit.

Wat betekent gesloten voor bezorging?

Is jouw bedrijf doordeweeks één of meer dagen gesloten, en loop je hierdoor telkens pakketten mis? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat er op die dagen geen pakketten meer bij je worden bezorgd. Dit noemen we een ‘Geslotenverklaring’. Je kunt hem aanvragen via je pakketbezorger.

Wat doet Thuisbezorgd NL?

Wat kost het om op Thuisbezorgd te staan?

Kosten Thuisbezorgd: €0,19 (administratiekosten) + 13% per bestelling exclusief bezorging. Inclusief bezorging ligt dit rond de 30%. Kosten UberEats: 13% per bestelling exclusief bezorging, 30% inclusief bezorging.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven