Waar staat het Rabobank logo voor?

Waar staat het Rabobank logo voor?

Het straalt warmte uit en hangt samen met creativiteit, initiatief, verbinding met mensen, openheid, vriendschap en samenwerking. De wijzerplaat is cirkelvormig en een cirkel heeft als betekenis eeuwigheid, dat goed samenvalt met de wijzerplaat.

Wat is de Rabobank?

De Rabobank is een bank voor klanten. Met Nederland als bakermat zijn we de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale financiële dienstverlener die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Is Rabobank een cooperatie?

Met bijna 2 miljoen leden is de Rabobank een van de grootste coöperaties van Nederland.

Hoeveel mensen werken er bij de Rabobank?

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en hun centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. In totaal werken er bij de groep ongeveer 59.400 medewerkers (fte) in 48 landen. Wereldwijd worden er circa 10 miljoen klanten bediend.

Wat maakt de Rabobank uniek?

Wij als coöperatieve bank, geworteld in de wereld van voedsel en in Nederland, richten ons op die transities waar we met onze proposities impact op kunnen hebben. Onze proposities geven we vorm door onze klanten, producten en diensten, kennis en ons netwerk aan te bieden.

Hoelang bestaat de Rabo Groenbank?

In 1995 startte Rabobank met haar groene activiteiten.

Waarin onderscheid de Rabobank zich?

Met Bankieren voor Nederland (nationaal) en Banking for food (wereldwijd) wil de Rabobank het verschil maken als vooraanstaande, coöperatieve, klantgerichte bank in Nederland en in de wereld. Daarbij kiezen we voor een excellente klantfocus en streven we naar een ‘9+ klantbeleving’.

Wie is de baas van Rabobank?

Wiebe Draijer, die in maart werd voorgedragen als de nieuwe bestuursvoorzitter van Rabobank, treedt op 1 juli in dienst bij de bank. In oktober neemt hij de voorzittershamer van Rinus Minderhoud over. Dat maakte Rabobank vrijdag bekend. Draijer krijgt een vast jaarsalaris bij Rabobank van 980.000 euro.

Welke rechtsvorm heeft de Rabobank?

De Rabobank (handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A. ) is een Nederlandse bank, statutair gevestigd te Amsterdam, met het hoofdkantoor in Utrecht….

Rabobank
Oprichter(s) Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank Coöperatieve Centrale Boerenleenbank (fusie)
Werknemers 24.840 fte in Nederland

Hoeveel mensen werken er bij banken?

De bankensector was in 2020 een werkgever voor ruim 66.000 werknemers in Nederland zowel full- als parttime. Iets meer dan de helft van de medewerkers is man en 43,53% is vrouw.

Hoeveel mensen werken bij de bank?

Aantal medewerkers in Nederland In 2020 steeg het aantal medewerkers, werkzaam in de bankensector in Nederland, naar 66.701. In 2010 waren er 96.000 mensen werkzaam.

Waarom de Rabobank en niet een andere bank?

Daarom richten we ons op drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat & de energietransitie en inclusiviteit. We kiezen er ook voor om jaarlijks een deel van onze winst te investeren in de lokale gemeenschap voor een betere leefomgeving.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven