Waar kan ik een echte kerstboom kopen?

Waar kan ik een echte kerstboom kopen?

Bij Intratuin vind je alle populaire soorten kerstbomen, zoals de nordmann, blauwspar en de fijnspar, met kluit of met een gezaagde stam.

Hoe duur is een echte kerstboom?

Een fijnspar, de klassieke kerstboom, zou ongeveer 22,50 euro moeten kosten. Een nordmann, de populairste boom van het moment, kan tussen de 35 en 40 euro kosten. De blauwspar is bijna net zo duur als de nordmann, ongeveer 35 euro dus. De Servische zilverspar heb je voor 25 euro in huis.

Kan je nog kerstbomen kopen?

Tuincentra en bloemisten mogen hun kerstbomen en boeketten de komende week nog buiten verkopen. Zo wordt voorkomen dat alles in de afvalbak eindigt. Maar met aanbiedingen als vijf bosjes bloemen voor vijf euro is het geen vetpot.

Waar kan ik de goedkoopste kerstboom kopen?

Bij de door Business Insider onderzochte aanbiedingen, won Gamma in het segment tot 1,75 meter (18,95 euro), had Gamma ook de goedkoopste tot 2 meter (25,95 euro) en moet je bij Praxis zijn voor een Nordmann tot 2,25 meter (32,99 euro).

Wat kost een blauwspar met kluit?

Kerstbomen met kluit

Winkel Prijs Soort
Intratuin 19.99 Servische spar
Praxis 19.99 Blauwspar
Praxis 19.99 Servische spar
Hornbach 20.95 Blauwspar

Hoeveel kost een kerstboom met kluit?

Meestal betaal je ongeveer 35 tot 40 euro voor een Nordmann. De verzorging van je boom is afhankelijk van of je een Nordmann kerstboom met kluit of zonder kluit koopt.

Wat kost een kerstboom van 2 meter?

Prijzen echte bomen 0

Winkel Prijs Kluit
Intratuin 19.99 In pot en met kluit
Intratuin 19.99 In pot en met kluit
Intratuin 19.99 Gezaagd
Intratuin 19.99 In pot en met kluit

Waar kerstboom kopen Amsterdam?

Top 5 plekken om een kerstboom te kopen

  • Kerstbomen Amsterdam (meerdere locaties) Alex Zonneveld, eigenaar van Kerstbomen Amsterdam, reist elk jaar af naar Denemarken om daar de mooiste Nordmannen en sparren voor je te selecteren.
  • Adopteer een kerstboom (Noord & West)
  • Klaas Jonkmans (De Pijp)
  • Kerstbomen op locatie (Oost)

Hoeveel kost Nordmann kerstboom?

Op basis van prijzen van 12 aanbieders is de conclusie dat de gemiddelde prijzen variëren tussen de 20 euro en 48 euro, afhankelijk van de grootte van de boom (zie grafiek).

Heeft de Gamma al kerstbomen?

Je vindt bij GAMMA alles wat je nodig hebt voor een heerlijke kerst met de hele familie. Bekijk het hele assortiment echte kerstbomen online in onze webshop. Of ga op zoek naar de ideale kerstboom in de bouwmarkt bij jou in de buurt.

Wat kost een Nordmann kerstboom met kluit?

Meestal betaal je ongeveer 35 tot 40 euro voor een Nordmann. De verzorging van je boom is afhankelijk van of je een Nordmann kerstboom met kluit of zonder kluit koopt. Geef een boom met kluit direct een paar liter water, zodat deze niet droog komt te staan.

Wat kost een kerstboom met kluit 2020?

Kerstbomen met kluit

Winkel Prijs Kluit
Praxis 14.99 In pot en met kluit
Praxis 15.99 In pot en met kluit
Intratuin 16.99 In pot en met kluit
Gamma 17.95 In pot en met kluit

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven