Welke banken geven rente?

Welke banken geven rente?

Overzicht hoogste spaarrente spaarrekeningen

Min Max
Bigbank – Flexibel Sparen 0,25% 0,25%
Openbank – Open Spaarrekening 0,20% 0,20%
RegioBank – JongWijs 0,20% 0,20%
Triodos Bank – Kinder Toekomst Plan 0,20% 0,20%

Welke banken geven de hoogste rente?

Je ontvangt dan alleen de basisrente voor elke dag dat een bedrag op de rekening staat. De spaarrekeningen met de hoogste basisrente zijn momenteel de Saver Account van Izola Bank met 0,315% nettorente, het Dynamic Sparen van MeDirect met 0,30% en de Vision van Santander Consumer Bank met 0,25%.

Welke banken geven nog spaarrente?

Deze banken staan dus aan de top met hun spaarrente in Nederland….Welke zeven Nederlandse banken geven de hoogste spaarrente?

  • NIBC Direct: 0,15%;
  • Nationale Nederlanden: 0,05%;
  • Leaseplan bank: 0,10%.
  • Centraal Beheer: 0,04%;
  • Argenta: 0,05%.
  • LLoyds: 0,3%;
  • Knab: 0,04%.

Welke bank geeft de hoogste spaarrente in belgie?

De hoogste spaarrente op een Belgische spaarrekening die online geopend kan worden vind je momenteel bij CKV Spaarbank tegen 0,75%.

Welke bank is het beste voor spaargeld?

Ideële gronden. Natuurlijk zijn er nog meer redenen te bedenken om voor een bepaalde spaarrekening te kiezen, zoals de ideële inslag van een bank. Zo kun je duurzaam sparen bij Triodos Bank en de ASN Bank, of fiscaal aantrekkelijk groen sparen (soms) bij de groenbanken van ABN Amro, ING en Rabobank.

Welke banken gaan negatieve rente berekenen?

Intussen hebben de 4 grote banken – dus ook ABN Amro, ING en de Volksbank (moeder van ASN, Regiobank en SNS) allemaal hun algemene voorwaarden aangepast. Hierdoor is het rekenen van een negatieve spaarrente mogelijk.

Welke bank biedt de beste spaarrekening?

Spaargids.be heeft de banken ook gevraagd om een voorspelling te maken voor 2019, uitgaand van de huidige tarieven en het plan om 10.000 euro een volledig jaar te parkeren op een spaarrekening. Hier kwam MeDirect als beste uit de vergelijking.

Waar krijg ik nog rente op mijn geld?

Hoogste rente particuliere spaarrekeningen

Top 10 hoogste spaarrente – termijn deposito sparen
Bigbank – Deposito 1,50% aanvragen
CiviBank (via Raisin) – Deposito 1,50% aanvragen
J Banka (via Raisin) – Deposito 1,20% aanvragen
Rietumu Bank (via Raisin) – Deposito 1,20% aanvragen

Welk land heeft de hoogste spaarrente?

Ook gelden in deze landen vaak hoge inflatiecijfers. Ter illustratie: bij Santander Brazilië is de spaarrente 4,55% maar inflatie percentage van 6,2%….Top 5 variabele spaarrentes wereldwijd.

Aanbieder Land Rente2
Santander Brazilië Spaarrekening Brazilië 4,55%
Capitec Bank Spaarrekening Zuid-Afrika 5,40%

Welke spaarrekening moet ik kiezen?

Kun je je geld wat langer missen? Dan kan het slim zijn om het vast te zetten op een deposito. Wil je altijd kunnen beschikken over je spaargeld? Dan is het beter om een gewone spaarrekening te openen.

Hoeveel geld mag je op je rekening hebben staan?

Er is geen limiet voor het saldo op je betaalrekening. Maar de meeste betaalrekeningen leveren geen rente op, of een rente die lager ligt dan de spaarrente. Geld dat je niet op korte termijn nodig hebt, kun je dus beter op een spaarrekening zetten.

Welke banken hanteren negatieve spaarrente?

ING, Volksbank en Rabo brengen allemaal negatieve rente in rekening vanaf 100.000 euro. Zij hebben ook allemaal als regel dat er wordt gekeken naar de afzonderlijke rekeningen en de bedragen worden niet bij elkaar opgeteld.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven