Waar kan ik mijn digicorder van Telenet omruilen?

Waar kan ik mijn digicorder van Telenet omruilen?

Breng het beschadigd toestel naar een Telenet-winkelpunt. We bekijken hem samen en registreren de schade. Daarna activeren we een nieuwe decoder die je onmiddellijk mee naar huis neemt. Zodra je thuis bent, kan je je nieuwe decoder aansluiten en opnieuw genieten van Telenet TV.

Wat kost een Digicorder van Telenet?

Eerste Telenet TV-box: € 9,55/maand. HD Digicorder: € 9,55/maand.

Kun je met een digibox opnemen?

Goed om te weten. Je kan géén programma’s uit het verleden opnemen. Je tv mag tijdens een opname uitstaan en je Digicorder in Stand-by. Terwijl de Digicorder aan het opnemen is, kan je natuurlijk wel de tv aanzetten om naar een digitale zender te kijken.

Wat is een decoder van Telenet?

als je decoder interactief is, TV-programma’s en films opvragen, en de TV gids tot 14 dagen ver bekijken. tv-kijken waar je maar wil met de tv-apps of -websites (als je ook Telenet-internet hebt). entertainmentpakketten bestellen, zoals Streamz, Streamz+ en Play Sports.

Hoe Digicorder omruilen?

Wanneer je je decoder wil inruilen voor een nieuw exemplaar, neem je de Digibox of Digicorder en alle toebehoren mee naar een Telenet-winkelpunt in je buurt. Je huidige huurovereenkomst wordt dan stopgezet en je nieuwe HD Digibox of Digicorder wordt geactiveerd.

Wat met oude Digicorder?

Je mag je oude aangekochte digicorder houden om je opnames erop te kunnen blijven bekijken en bewaren, al moet je die wel apart aansluiten. De andere functies, zoals live televisie kijken, zullen niet meer werken na 31 maart 2020.

Wat kost een smartcard van Telenet?

Ben je al klant voor internet, telefonie of digitale televisie, dan betaal je voor de CI+-module en smartcard eenmalig 69 euro. Ben je een nieuwe Telenet-klant of heb je momenteel enkel analoge televisie (een kabelabonnement), dan komt daar nog een activatiekost bij van 50 euro.

Hoeveel kost een kaartje van Telenet?

De CI+-module krijgt een prijs van 69 euro. Omdat Telenet huurkosten voor zijn digicorders in rekening brengt, kan de CI+-module in acht maanden terugverdiend worden, zo schrijft Tik. In de module moet een Telenet-smartcard geplaatst worden, waarna deze in een CI+-compatibele televisie geschoven kan worden.

Wat kan je met een digibox?

Wat je met de TV-box wél kan en met de Digicorder of Digibox niet?

  • De beste apps zoals Netflix en Youtube.
  • Zoveel programma’s tegelijk opnemen als je wilt, tot wel 200 uur.
  • Alle opnames blijven bewaard in de cloud, ook als je TV-box kapot is.
  • Alle radiozenders op 1 scherm.

Waarom kan ik niet opnemen Telenet?

Dit doe je door de stekker min. 10 seconden uit het stopcontact te halen en dan opnieuw in te steken. Je Digibox/Digicorder is verbonden met de Telenet-modem via… Ga dan na of je Digiboxen of Digicorders verbonden zijn met dezelfde Telenet-modem.

Heb ik recht op een nieuwe Digicorder Telenet?

Je kan jouw HD-digicorder gratis omruilen naar een HD-Digicorder van hetzelfde model (AD2100) als deze defect is. Je kan ook omruilen naar een HD-Digicorder van een nieuwer model (AD2200), maar met een eenmalige omruilkost van 25 euro. @alien schreef: ik heb een 2100 sedert meer dan 5 jaar.

Wat is een Digicorder?

Telenet Digital TV wordt verdeeld via de kabel. Klanten die al over een kabelabonnement beschikken voor analoge televisie, kunnen datzelfde abonnement ook gebruiken om digitaal te kijken. Er bestaat ook een variant met harde schijf, de Digicorder, waarmee je onder andere programma’s kunt opnemen en live pauzeren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven