Wat graveren op armband?

Wat graveren op armband?

kun je altijd de traditionele weg volgen en hun initialen, naam of de trouwdatum te laten graveren. Songteksten, quotes of grappen die alleen jullie begrijpen, werken ook altijd goed. Of je kunt iets moderners proberen, zoals de coördinaten van de bruiloft – 55°55’12″N9°50’08″E (als je bij Trendhim trouwt).

Hoe duur is graveren?

Een horloge laten graveren met een tekst, datum, cijfers of symbool kost €45. Een basis logo, monogram of afbeelding kost €75. Heeft u een erg gedetailleerde afbeelding of monogram? Dan worden de kosten hoger tot een maximum van €125 per gravure.

Wat kost graveren per letter?

De kosten voor het handgraveren van uw trouwringen hangen af van de lengtes van de gravures. U betaalt voor de eerste letter €35,- en vervolgens betaald u €7,- voor ieder ieder volgende letter of teken.

Wat te graveren?

Trouwringen graveren Traditioneel worden trouwringen vaak gegraveerd met de trouwdatum en de naam van de echtgenoot of echtgenote. Als je liever iets anders wilt, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie spreuk, een bepaald motto of een gezegde.

Wat kost graveren bij juwelier?

Je betaalt bij Lucardi €9,99 om een sieraad of horloge te laten graveren. Hierbij maakt het niet uit hoeveel tekens er op de gravure staan! De prijs is ongeacht het aantal tekens.

Wat laat je in een verlovingsring graveren?

Wanneer u besluit om haar verlovingsring te graveren, denk dan even verder dan haar naam, het infinity-teken, de datum van uw aanzoek of uw vingerafdruk. Ga voor een persoonlijke tekst in de verlovingsring. Die boodschap kan ook gebaseerd zijn op een zin uit haar favoriet nummer of een quote uit haar lievelingsfilm.

Wat zet je in een vriendschapsring?

Een vriendschapsring is een symbool van verbintenis, en wordt vaak gezien als de voorloper van de verlovingsring. De ring kan echter om allerlei redenen worden gegeven – als symbool van kuisheid, loyaliteit, monogamie, vriendschap of zelfs als belofte aan zichzelf om nuchter te blijven.

Waar Naamketting kopen?

Naamketting kopen | Grootste assortiment | Lucardi Juwelier.

Kan je bij Lucardi graveren?

Bij Lucardi zijn er steeds meer mogelijkheden om jouw sieraden te laten personaliseren. En graveren is niet de enige manier om sieraden te personaliseren. Je kan ook kiezen voor een mooie naamketting of een sieraad met een foto- of vingerafdrukgravure.

Kun je elke ring laten graveren?

Eigenlijk kunt u alle juwelen laten graveren. Een armband met een quote, een gouden hanger met een liefdevolle boodschap: het kan allemaal. Al leert de ervaring ons dat gravures vooral op trouw- en verlovingsringen geplaatst worden. Let wel op: bij sommige modellen is een gravure niet mogelijk.

Wat graveren in ketting?

Namen, initialen, datums, maar ook lieve en grappige tekstjes op de verschillende hangers. Een graveerbare naam ketting is natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven, juist omdat een ketting met naam graveren zo persoonlijk is. En persoonlijke cadeautjes doen het altijd goed, weten wij uit ervaring.

Wat kost het graveren van een ring?

Wat kun je allemaal laten graveren?

Van kaasplankjes, broodplanken of pollepels tot wijnkoelers, wijnglazen en snoeppotten, Wij hebben het! Standaard worden alle bestellingen binnen een week verzonden. Wij graveren ook op hout, rvs en metaal dat je zelf bij ons aanlevert.

Wat laat je graveren?

Welke ringen kun je graveren?

Welke sieraden kun je laten graveren?

  • Graveerplaatjes.
  • Plaatarmbanden.
  • Baby plaat armbanden.
  • Vriendschapsringen (binnen- en buitenkant)
  • Trouwringen (binnen- en buitenkant)
  • Horloges.

Wat in een ring graveren?

Wat is de beste Graveerpen?

Het Dremel-graveerpotlood wordt ten zeerste aanbevolen voor hobbyisten en dankzij verminderde trillingen die geschikt zijn voor fijn werk. Vorige kopers van de AGT-graveerpen prijzen het eenvoudige beheer hiervan, evenals de overtuigende prijs-prestatieverhouding.

Wat laat je in een trouwring graveren?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven