Heeft Jort Kelder een relatie?

Heeft Jort Kelder een relatie?

Jort Kelder heeft inmiddels flink wat relaties gehad, onder anderen met Georgina Verbaan en Lauren Verster, maar zegt het ergens wel fijn te vinden dat hij nog ongebonden is. “Ik koester mijn solitaire bestaan, maar als er een duif in mijn net vliegt, zien we wel hoe het gaat”, zegt hij in het AD.

Is Lauren Verster zwanger?

Lauren Verster (39) is voor de tweede keer moeder geworden. De presentatrice is bevallen van dochtertje Meggy, deelde ze dinsdag op Instagram. super tevreden”, schrijft Lauren bij een paar foto’s van haar gezin. “Zelf ben ik helemaal ‘high on adrenaline’.

Wat doet Lauren Verster?

Lauren Verster (‘s-Hertogenbosch, 27 april 1980) is een Nederlands programmamaakster en presentatrice. Ze werd later onder meer programmamaker en was als presentator te zien bij De Jakhalzen – een onderdeel van het dagelijkse VARA-programma De Wereld Draait Door – en bij 6pack van MTV.

Wat is de leeftijd van Jort Kelder?

57 years (September 22, 1964)
Jort Kelder/Age

Wat heeft Jort Kelder gestudeerd?

Werk. Jort Kelder studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast zat hij van december 1987 tot juni 1989 als persvoorlichter in het Hoofdbestuur van de liberale jongerenorganisatie JOVD. Kelder begon zijn carrière als stagiair bij het zakenblad Quote.

Hoe vermogend is Jort Kelder?

Vermogen van Jort Kelder Ook wat betreft zijn huidig vermogen valt er uiteraard geen bedrag met zekerheid vast te stellen, maar er wordt gespeculeerd dat Jort Kelder in 2016 een vermogen had van ongeveer 3 miljoen euro.

Met wie heeft Lauren een relatie?

Jasper Diepeveen
Lauren Verster/Partner

Waar woont Lauren Verster?

Verster woont samen met haar vriend Jasper en dochter Leentje op en woonark in Amsterdam-Noord.

Waar is Jort Kelder geboren?

Gouda, Nederland
Jort Kelder/Place of birth

Waar woont Jort Kelder op Terschelling?

Dune House | Gouden Piramide.

Is Jort Kelder dr?

Jort Paul Wouter Kelder (Gouda, 22 september 1964) is een Nederlandse journalist, columnist, televisiepresentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote….

Jort Kelder
Jort Kelder in 2021
Volledige naam Jort Paul Wouter Kelder
Geboren Gouda, 22 september 1964
Land Nederland

Is Jort Kelder miljonair?

Jort Kelder zou momenteel om en nabij de 10.000 euro netto per maand zitten. In 2016 zette hij zijn loonstrook online waarop te zien was dat hij een bruto salaris had van 20.000 euro en daarvan netto slechts 8800 euro overhield. Het salaris van de flamboyante breteldrager zou sindsdien met een stijgende lijn gaan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven