Hoe kun je het beste eyeliner aanbrengen?

Hoe kun je het beste eyeliner aanbrengen?

Het perfecte lijntje is niet te dik en zit dicht tegen de wimperrand aan. Begin met een fijn streepje aan de aanzet van je wimpers en ga een klein beetje dikker naar het midden en de buitenkant toe. Trek je eyeliner eventueel wat verder voor een mooie wing. Hoe hoger en verder je gaat, hoe dramatischer het resultaat.

Welke eyeliner voor beginners?

Gebruik geen gel-eyeliner als je nog onervaren bent. Als je beginner bent, kies dan voor een eyeliner-stift of oogpotlood. Kies nooit een eyeliner die teveel glanst of vloeibaar is, deze zal namelijk de fijne lijntjes en rimpels benadrukken. Kies voor matte tinten om de blik van je ogen te verzachten.

Hoe kan je het beste mascara aanbrengen?

Het beste resultaat krijg je door je mascara in verschillende fases aan te brengen. Houd je borsteltje horizontaal ter hoogte van het midden van je wimpers en breng een eerste laag aan. Beweeg je borsteltje hiervoor steeds in de richting van je buitenste ooghoek om de krul zo veel mogelijk te accentueren.

Wat is de beste eyeliner?

De 8 beste eyeliners volgens de ELLE-redactie:

  • 1 Too Faced Eyeliner.
  • 2 Collistar Professional Eye Liner.
  • 3 MAC Liquid Eyeliner.
  • 4 Huda Beauty Life Liner eyeliner.
  • 5 NYX De Matte Liquid Eyeliner.
  • 6 Anastasia Beverly Hills Waterproof Gel Eyeliner.
  • 7 Chanel Stylo Yeux Waterproof Pencil Blauw.
  • 8 BE Creative Khôl Kajal eyeliner.

Waarom gebruik je eyeliner?

Een eyeliner en een oogpotlood zijn make-up-producten om lijnen rondom, boven of onder de ogen aan te brengen. Het doel is om de ogen extra expressie te geven, waarbij geldt dat hoe donkerder en dikker de lijnen zijn, hoe dramatischer de ogen kunnen lijken.

Wat doe je met eyeliner?

Hoe maak je oudere ogen op?

De juiste oogschaduw De huid rond je ogen wordt slapper naarmate je ouder wordt. Een felle of glitterende oogschaduw kan dit extra benadrukken. Kies daarom voor een matte oogschaduw in een subtiele bruintint. Dit geeft een natuurlijke look en laat de kleur van jouw ogen er prachtig uitspringen!

Hoe maak je bruine ogen mooi op?

Oogschaduw bruine ogen: groen, paars en roze Met de kleuren groen, paars en roze laat u uw ogen stralen. Bij bruine ogen staan heel veel kleuren oogmake-up mooi, dus ook de bruine- en aardetinten. Bij deze kleuren staan de producten met een lichte gouden shimmer vaak het mooist.

Wat is een goede mascara primer?

Veel merken hebben al een mascara primer op de markt gebracht. Probeer bijvoorbeeld één van deze primers en ervaar het zelf: Met de Maybelline Lash Sensational Primer Mascara geef je al je wimpers een uitgewaaierd volume. Take your lashes to paradise met de L’Oréal Paris Paradise Extatic Primer.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven