Waar betaald parkeren in Utrecht?

Waar betaald parkeren in Utrecht?

Betaald parkeren geldt voor zowel de binnenstad als de schilwijken rondom het centrum op maandag t/m zaterdag, in het centrum ook op koopzondagen. Er geldt geen beperking t.a.v. parkeerduur. Wel zijn de mogelijkheden in het centrum van Utrecht beperkt.

Wat kost parkeren in Utrecht?

Er zijn in Utrecht drie zones voor betaald parkeren: Zone A1: betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 07.00 en 01.00 uur en op zondag tussen 12.00 -18.00 uur met een uurtarief van €5,35. Zone A2: betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 23.00 uur met een uurtarief van €4,13.

Waar kun je vrij parkeren in Utrecht?

Aan het einde, bij de Regentesselaan kunt u parkeren. Gratis. Dit is een zeer rustige en ruime woonwijk waar altijd parkeerruimte is. Via de Regentesselaan loopt u in een minuut naar station Utrecht Overvecht.

Wat kost parkeren in Utrecht centrum?

Betaald parkeren rondom het centrum Tarief : € 4,39/uur, € 30,72/dag, avondtarief € 10,52. Tweede schil : maa t/m zat van 09:00 – 21:00 uur. Tarief : € 3,12/uur, € 21,92/dag, avondtarief € 9,34. In de schilgebieden is het parkeren vrij op alle feestdagen.

Is het vandaag gratis parkeren Utrecht?

Er is gratis parkeren, maar let op! Vanaf 26 april 15.00 uur mag u niet meer parkeren in het vrijmarktgebied. De rest van de Utrecht centrum mag u alleen nog uitrijden, maar niet meer inrijden.

Wat kost parkeren in Hoog Catharijne?

Parkeren bij Hoog Catharijne | v.a. € 15,- p/dag | Parkeren Centrum Utrecht.

Wat kost parkeren bij de Jaarbeurs Utrecht?

Parkeren bij Jaarbeurs | vanaf € 15,- per dag | Parkeren Centrum Utrecht.

Is parkeren gratis in Utrecht?

In de meeste wijken van Utrecht geldt betaald parkeren. Toch zijn er een aantal plekken waar u gratis kunt parkeren. De wijken bevinden zich een eind van het centrum.

Wat kost park en ride?

Bij P+R RAI kunt u maximaal 24 uur parkeren. U betaalt 8 euro voor de eerste 24 uur als u inrijdt op: maandag tot en met vrijdag vóór 10.00 uur. en de volgende 72 uur 1 euro per 24 uur.

Is vandaag gratis parkeren in Amsterdam?

Op feestdagen betaalt u alleen voor parkeren op straat als er op zondag ook betaald parkeren is. Kijk op amsterdam.nl/parkeertarieven of er zondag betaald parkeren is waar u wilt parkeren. Dan kunt u op feestdagen daar gratis parkeren. Parkeergarages en parkeerterreinen hebben geen aparte tarieven voor feestdagen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven