Hoe registreer ik mijn Philips TV?

Hoe registreer ik mijn Philips TV?

Om een product te registreren hebt u het volgende nodig:

  1. Een Mijn Philips-account.
  2. Modelnummer.
  3. Aankoopdatum.
  4. Een aankoopbewijs (optioneel)
  5. Promotiegegevens (indien van toepassing)

Hoe lang heb ik garantie op mijn Philips TV?

– Philips Consumer Lifestyle biedt garantie op zijn producten tot twee (2) jaar na de aankoopdatum. Indien zich binnen deze garantieperiode van twee jaar gebreken voordoen als gevolg van fabricage- en materiaalfouten, wordt het product op kosten van Philips Consumer Lifestyle gerepareerd of vervangen.

Hoe lang garantie stofzuiger Philips?

Hoe dan ook kon ik het servicecenter van Philips niet bewegen om de stofzuiger, waar een garantie op zit van 2 jaar, netjes te repareren. Ondanks het telefoongesprek van 33 minuten en 38 seconden, waarbij ik 2 maal lang in de wacht was gezet.

Hoe lang garantie Philips Airfryer?

Als je een van de Philips airfryers aanschaft, dan is de standaard garantie twee jaar. Deze garantie gaat in vanaf het moment dat je het product aangeschaft hebt en staat altijd op de bon vermeld.

Waarom geen Philips tv?

Al een paar jaar worden de Philips tv’s die we in de winkels tegenkomen niet meer door Philips zelf geproduceerd en verkocht maar door TP Vision. Deze samenwerking is deze week verlengd waardoor we tot en met 2020 tv’s van TP Vision met het merk van Philips kunnen kopen.

Hoe lang heb je garantie op je tv?

Veel tv-fabrikanten geven standaard 2 jaar garantie op hun tv’s. Maar ook na 2 jaar heb je bij een spontaan defect misschien recht op gratis reparatie of vervanging. Hiervoor moet je je wel altijd tot de verkopende partij wenden, omdat u daarmee de koopovereenkomst hebt gesloten.

Hoe lang heb je garantie op een TV?

Veel tv-fabrikanten geven standaard 2 jaar garantie op hun tv’s. Maar ook na 2 jaar heb je bij een spontaan defect misschien recht op gratis reparatie of vervanging.

Hoe lang heb je garantie op een senseo apparaat?

Standaard garantie periode. De standaard garantieperiode in Nederland voor producten in het assortiment persoonlijke verzorging, verzorging voor moeder en kind, huishoudelijke artikelen en gezondheid is 2 jaar.

Hoe lang garantie op Philips latte go?

Je kan gebruik maken van de zelf-service tool als je product nog binnen de 2 jaar garantie valt, zoals vermeld in de garantievoorwaarden. Valt je product in de extra garantieperiode (bijv. in het 3e jaar)? Neem dan contact op met de klantenservice via philips.nl/contact.

Hoe lang garantie Op Elektrische tandenborstel?

U heeft uiteraard 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels en monddouches. De garantieafwikkeling is bepaald per product.

Hoelang heb je garantie op een Airfryer?

Als je een Philips Airfryer hebt aangeschaft heb je standaard twee jaar garantie.

Waarom Philips tv kopen?

Philips heeft zowel lcd-led, ook vaak led-tv genoemd, als oled-tv’s in het assortiment. Philips geeft aan dat de diepere zwarttinten van oled zorgen voor betere kleuren en verbazingwekkend contrast. Daar staat wel een hogere prijs tegenover.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven