Wat is de echte achternaam van enzo?

Wat is de echte achternaam van enzo?

Enzo Knol, geboren als Enzo Erkelens (Rolde, 8 juni 1993), is een Nederlandstalige youtuber/vlogger en stemacteur. Zijn hoofdkanaal op YouTube bereikte in 2018 de 2 miljoen abonnees. Hiermee is hij een van de meest succesvolle Nederlandstalige youtubers.

Wat is de echte naam van Acid?

Nathan Vandergunst
Acid/Volledige naam

Hoe oud is het lief van acid?

Zijn YouTube-kanaal genaamd “Acid” bestaat sinds januari 2013. Op 14 mei 2019 bereikte het kanaal de grens van 400.000 abonnees. Op dat moment werd hij qua abonnees beschouwd als de grootste Nederlandstalige youtuber in België….Acid (youtuber)

Nathan
Geboren 29 juni 1999
Geboorteplaats Blankenberge
Origine België
Beroep youtuber

Wie is de vriendin van Gio Latooy?

Op 15 februari 2021 maakte de inmiddels 22-jarige Latooy na veel speculaties bekend dat hij een relatie heeft met de destijds 16-jarige influencer Jade Anna van Vliet.

Waarom heet enzo Knol?

Bij zijn geboorte was zijn achternaam Erkelens. Toen Enzo’s ouders scheidden heeft hij niet de achternaam van zijn vader maar die van zijn moeder aangenomen omdat hij en zijn vader geen goede band hadden.

Waar komt enzo Knol vandaan in Nederland?

Nederland
Enzo Knol/Geboorteplaats

Wat is Acid zijn adres?

Acid woont in blankenbergen en dat ligt in belgie.

Waarom spreekt acid raar?

Een tikkeltje meer dan de helft van zijn kijkers zijn Nederlanders. Dat is de verklaring voor zijn vreemde accent. Op Youtube, en met ons, spreekt hij een mengvorm van Nederlands-Nederlands, West-Vlaams en AN. Voor Nederlanders klinkt hij net als Sergio Herman.

Hoe oud Gio Latooy?

23 jaar (24 september 1998)
Giovanni Latooy/Leeftijd

Hoe oud is de vriendin van Enzoknol?

Enzo Knol zaaide onlangs verwarring in een vlog waarin hij stelde stevige verkering te hebben met de 28-jarige actrice-zangeres Dionne Slagter die op het filmkanaal actief is onder de naam OnneDi.

Hoeveel broers heeft Enzo Knol?

Sjen Knol
Milan Knol
Enzo Knol/Broers/zussen

Waarom woont enzo Knol in Zeist?

Enzo Knol verdient als vlogger tonnen per jaar en dat kwam nu even mooi van pas nu hij een appartement heeft gekocht in Zeist. Enzo hoefde niet bij de bank aan te kloppen voor een hypotheek, maar betaalde de koopsom met eigen geld.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven