Waar komen sterrenkinderen vandaan?

Waar komen sterrenkinderen vandaan?

Sterrenkinderen komen uit sterren/planeten die ver in de ruimte liggen en die wij (nog) niet kunnen waarnemen met onze telescopen. De trilling (de vorm van liefde en wijsheid) is daar heel hoog. Ze leven daar in eenheid met de omgeving, de ander en kennen geen dualiteit zoals we dat hier kennen.

Wat is een Arcturian?

De Arcturiërs zijn een ras van volwassen wezens die zichzelf hebben toegewijd aan dienstbaarheid aan anderen, omdat ze fundamenteel toegewijd zijn aan het helpen van de mensheid bij haar doorgang door het Ascentieproces.

Hoe weet je van welke planeet je komt?

Als je benieuwd bent op welke planeten je allemaal nog meer geleefd hebt, dan is dat eigenlijk toch niet zo heel relevant. Er is namelijk geen specifieke planetaire afkomst van een ziel. Alle zielen zijn namelijk op hetzelfde moment gecreëerd.

Wat zijn Sterrenmensen?

Sterrenmensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam van aard en hebben meestal geen behoefte om op de voorgrond te treden. Ze verrichten kalm en glimlachend hun onzelfzuchtige daden voor iedereen die ze tegenkomen. Dat is voor hen een innerlijke noodzaak, het deert ze niet dat ze er meestal niet worden bedankt.

Wat voor Sterrenkind ben ik?

Een sterrenzaad of sterrenkind is een wezen dat vanaf de sterren is afgedaald om hier op aarde zijn Lichtkennis te verspreiden. Deze mensen zijn als het ware de mediators tussen deze driedimensionale wereld (het leven op aarde) en ‘het hogere’.

Wat is een Sterrekind?

hooggevoelig kind met een sterk intuïtief bewustzijn dat sterk op de zon, de maan en de sterren gericht is en paranormale gaven en specifieke taken in het leven zou hebben, bijvoorbeeld het bevorderen van vrede en harmonie; nieuwetijdskind dat sterk op de zon, de maan en de sterren gericht is.

Wat is je planetaire oorsprong?

Alhoewel je levens op vele Planeten en in veel verschillende werkelijkheden kan hebben gehad – de eerste Planeet waarop je lichamelijke aanwezig was laat een blijvende indruk achter op je Ziel – en is je Planetaire Oorsprong.

Hoe weet je je planetaire oorsprong?

Welke planeet is leeuw?

Leeuw (23 juli – 23 augustus) Element: Vuur. Heersende planeet: Zon.

Wat zijn sterren spiritueel?

Volgens spirituelen hebben de sterren aan de hemel verschillende betekenissen. De sterren geven boodschappen en energieën door. Een belangrijke ster voor spirituelen is de ster Terebellum. Terebellum bestaat eigenlijk uit twee bij elkaar staande sterren in het sterrenbeeld Boogschutter.

Hoe herken je een nieuwetijdskind?

Ze zijn zeer intuïtief, empathisch en heldervoelend, helderwetend /helderhorend, energie is voelbaar. Zijn als een spiegel, erg confronterend, Ze kijken dwars door uiterlijk gedrag en maskers heen en voelen feilloos aan hoe iemand zich werkelijk voelt. Ze hebben een sterke verbinding met de natuur.

Hoe weet je of je van Sirius komt?

Sirius (alpha Canis Majoris) is de helderste ster van de nachtelijke sterrenhemel. Met een schijnbare helderheid van −1,46 is hij bijna dubbel zo helder als Canopus, de helderste ster na hem. Omdat Sirius de helderste ster is van het sterrenbeeld Grote Hond staat hij ook bekend als de Hondsster.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven