Welke microvezeldoeken?

Welke microvezeldoeken?

Je kan natuurlijk kiezen voor de normale microfiber doek, maar momenteel is ook de antibacteriële microvezeldoek online te bestellen. Deze doek is ideaal om te gebruiken in de keuken. De nieuwste microvezel technologie is verwerkt in de doek en daardoor heb je geen last meer van een stinkende vaatdoek op het aanrecht!

Wat zijn goede poetsdoeken?

De nonwoven poetsdoeken zijn erg geschikt voor het reinigen met ontvetters, oplosmiddelen, inkten en oliën. Nonwoven poetsdoeken absorberen het vuil zeer snel en dankzij deze stof blijven ze ook goed in de doek vastzitten.

Waar is een microvezeldoekjes voor?

In de ruimtes kan vocht en vuil zich verzamelen wat maakt dat de microvezels een zeer groot vocht en vuil absorberend vermogen hebben. Microvezeldoek wordt vaak gebruikt als vaatdoek en voor andere huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Voorzien van een coating worden microvezeldoeken ook als stofdoek gebruikt.

Wat is een Wonderdoekje?

Microvezeldoekjes: ook wel wonderdoekjes genoemd. Waarom worden deze microvezeldoekjes ook wel wonderdoekjes genoemd? De reden is eenvoudig. Deze doekjes maken het mogelijk om zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen toch een schoon en streeploos resultaat te krijgen.

Wat zijn goede Brillendoekjes?

De beste brillendoekjes zijn de klassieke doekjes die je vaak bij een bril of brillendoos krijgt. Deze doekjes zijn gemaakt van microvezel, een combinatie van nylon en polyester met een hoge dichtheid.

Welke doek voor auto?

De auto droog maken doe je met een droogdoek, ook wel een ‘watermagneet’ genoemd. Dat is een zeer zachte doek, die geen beschadigingen aan de lak aanbrengt. Bovendien kan zo’n watermagneet een veelvoud van zijn eigen gewicht aan vocht absorberen.

Waar worden poetsdoeken van gemaakt?

Het textiel waar de poetsdoeken van worden gemaakt wordt eerst gewassen en vervolgens in balen geperst. Daarna worden ze onderverdeeld in witte en bonte (gekleurde) poetslappen. Vervolgens vindt u er een nieuwe onderverdeling plaats op basis van kwaliteit: bonte tricot, bonte lappen, en badstof dik en dun.

Welk product kan zowel nat als droog goed worden gebruikt om stof én vet op te nemen?

Microvezeldoeken: Doeken van dit materiaal zijn zowel droog als nat te gebruiken en hebben een fijne structuur. Door de gebruikte microvezels worden vet en vocht op een krachtige wijze opgenomen van oppervlakken en vervolgens langdurig vastgehouden, zodat er een streeploos resultaat ontstaat.

Hoe gebruik je een microvezeldoekje?

Vochtig gebruik je het microvezeldoekje om vuil te verwijderen. Maak het goed vochtig en wring het dan uit. Vouw het vervolgens een paar keer dubbel en wrijf over het schoon te maken oppervlak met draaiende bewegingen. Het stof kun je uitspoelen in lauwwarm, zuiver water.

Wat is een microvezeldoekjes?

Microvezel is een synthetisch materiaal dat gemaakt is van een mix van polyester en polyamide waardoor minuscule traanvormige vezels ontstaan. Deze kleine vezels zijn fijner dan een mensenhaar, zodat ze in kleine hoekjes en gaatjes kunnen komen om stof en vuil te verwijderen.

Hoe werkt een microvezeldoekje?

Waar kun je het beste je bril mee schoonmaken?

Hou de bril onder stromend water om het grofste vuil te verwijderen. Om de coating van de glazen niet te beschadigen, moet het water lauwwarm zijn. Wrijf daarna wat afwasmiddel met de vingers op de glazen – zachtjes, oefen niet teveel druk uit – en spoel de bril wederom af met lauwwarm water.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven