Is IKEA telefonisch bereikbaar?

Is IKEA telefonisch bereikbaar?

De klantenservice in onze winkels is weer open Voor de klantenservice van IKEA Breda, IKEA Barendrecht en voor IKEA Delft moet je een klantenservice afspraak maken. Voor de andere winkels hoeft dat niet.

Hoe kom ik in contact met IKEA?

Telefoonnummer IKEA: 0900 – 235 45 32

  1. Telefoonnummer IKEA: 0900 – 235 45 32.
  2. Belkosten: Gebruikelijke belkosten.

Heeft IKEA een mailadres?

Je kunt namelijk alleen maar telefonisch contact opnemen met de klantenservice van IKEA. Nou zijn ze wel langer dan van 9 tot 5 bereikbaar, maar we kunnen ons voorstellen dat veel mensen het storend vinden dat je (vooral in deze tijd) geen email kunt sturen, en dus uitsluitend telefonisch je vraag kunt stellen.

Waar zit klantenservice IKEA?

Heb je een aankoop in de winkel gedaan, dan ben je van harte welkom in bij onze klantenservice in de winkel. Voor online bestellingen kan je contact opnemen met onze klantenservice of kom langs in een van onze winkels. Bekijk voor de contactmogelijkheden IKEA.nl/contact. Ik mis een onderdeel van mijn product.

Waarom kan ik geen afspraak maken bij IKEA?

De Klantenservice in onze winkels is weer open. Voor de klantenservice van IKEA Breda en IKEA Delft moet je een klantenservice afspraak maken. Voor de klantenservice van de andere IKEA winkels hoeft dat niet. We merken dat het erg druk is bij de klantenservice in onze winkels.

Kan ik nog bestellen bij IKEA?

Met Bestellen & Ophalen kan je je producten online kopen via IKEA.nl en daarna zelf ophalen in een IKEA winkel naar keuze.

Kan ik ophalen bij IKEA?

Veelgestelde vragen over bestellen en ophalen Wil je je bestelling snel in huis? Kies dan voor ‘Bestellen & Ophalen’. Met Bestellen & Ophalen kan je je producten online kopen via IKEA.nl en daarna zelf ophalen in een IKEA winkel naar keuze.

Kan je nog afhalen bij IKEA?

Op de parking van de IKEA winkel die je tijdens het bestelproces hebt gekozen, kan je je bestelling ophalen. Voor de exacte locatie volg je de Click & Collect communicatie. Zorg dat je met een vervoermiddel komt dat aangepast is aan het volume van je bestelling.

Waar zit de IKEA?

Nederland

Locatie Oppervlakte in m² Jaar van opening
Hengelo 30 000 2002
Leiderdorp uitgesteld
Utrecht 40 000 1996
Zwolle 29 700 2015

Waar ophalen IKEA Amsterdam?

Bekijk hier een overzicht van de gevonden voorwerpen bij IKEA. De gevonden voorwerpen kunnen opgehaald worden bij onze klantenservice of bij ons extern magazijn aan de Keienbergweg 20, 1101 GB Amsterdam.

Hoe afspraak maken bij IKEA?

Toch hulp nodig bij het plannen? Kies dan voor een gratis online planning via videogesprek. Een planning in de winkel is mogelijk. Het plannen van een keuken, kan alleen op afspraak.

Wat is de levertijd van IKEA?

Als je in de winkel een bestelling hebt geplaatst en de bestelling laat verzamelen en thuisbezorgen, dan leveren wij jouw aankopen op een met jou afgesproken datum en tijdsblok. In de meeste gevallen wordt het op dezelfde dag of de dag erna al bezorgd.

Wat kost 0900 nummer IKEA?

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd terecht bij onze klantenservice via 050-711 12 67. Je betaalt alleen je gebruikelijke belkosten.

Kan ik zonder afspraak naar IKEA?

De Klantenservice in onze winkels is weer open. Voor de klantenservice van IKEA Breda en IKEA Delft moet je een klantenservice afspraak maken. Voor de klantenservice van de andere IKEA winkels hoeft dat niet.

Kan ik een afspraak maken bij IKEA?

Dan kan je online een afspraak maken of direct naar een IKEA winkel e-mailen. Wij registreren dan je naam, postcode, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen over de afspraak.

Wat is de levertijd van Ikea?

In de meeste gevallen wordt het op dezelfde dag of de dag erna al bezorgd. Je kan je afgesproken bezorgtijd terugzien op de orderbevestiging. Onze maatwerkbladen worden speciaal voor jou gemaakt en hebben daardoor een langere levertijd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven