Waarom is mijn Google gestopt?

Waarom is mijn Google gestopt?

Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.

Waarom stopt Google op telefoon?

De officiële Android-app van Google loopt wereldwijd op sommige smartphones vast door een mysterieus softwareprobleem. De storing speelt bij telefoons van meerdere fabrikanten, waaronder Sony, Samsung en Google zelf. Gebruikers krijgen dus continu foutmeldingen te zien bij gebruik van de telefoon.

Wat te doen als Google stopt?

De oplossingen voor een niet werkende Google play store

  1. De internetverbinding controleren.
  2. Datum en tijd controleren.
  3. Meest recente versie van de Google Play Store installeren.
  4. Google Play Store cache legen.
  5. Play Store gegevens wissen.
  6. Google Play Store updaten.
  7. Updates verwijderen.
  8. android systeem update.

Waarom stopt mijn telefoon?

Dit gebeurt meestal als je wifi of mobiele data langzaam of onstabiel zijn en apps niet goed werken. Een andere oorzaak voor het vastlopen van Android-apps is het gebrek aan opslagruimte op je apparaat.

Wat als Apps steeds stoppen?

Je kunt een app meestal gedwongen stoppen via de app Instellingen van je telefoon. Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie.

Waarom doen sommige apps het niet?

Neem contact op met Google Play als je geen apps kunt updaten of als je problemen ervaart met Google-apps. Neem contact op met de app-ontwikkelaar als je problemen ervaart met één app, maar andere apps probleemloos kunt gebruiken.

Kan Google niet openen op telefoon?

Stap 1: Probeer het probleem met de internetverbinding op te lossen

  • Zorg ervoor dat het apparaat niet in de vliegtuigmodus staat.
  • Check de wifi-verbinding.
  • Check de mobiele internetverbinding.
  • Start de Google-app opnieuw op.
  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Update de Google-app.
  • Wis het cachegeheugen van de Google-app.

Kan Google Play services niet inschakelen?

Controleer of Play Services zijn ingeschakeld De kans is groot dat Play-services op uw telefoon zijn uitgeschakeld. Als dat het geval is, moet u dit inschakelen. Ga daarvoor naar Instellingen> Apps> Google Play Services. Als u de optie Inschakelen ziet, tikt u erop.

Wat als je gsm plots uitvalt?

De volgende stap voor elke gsm die niet meer werkt is om de batterij even uit het toestel te nemen: In dat geval moet je de batterij vervangen en de aansluitpunten in je gsm goed schoonmaken. Wat ook mogelijk is bij een gsm die niet meer werkt is dat de batterij gezwollen is. Ook in dat geval moet je deze vervangen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven