Hoeveel diensten als huisarts?

Hoeveel diensten als huisarts?

U hebt gemiddeld minimaal 16 uur per week huisartsgeneeskundige zorg verleend. U hebt minimaal 250 uur in avond-, nacht- en weekenddiensten gewerkt.

Hoeveel diensten per jaar huisarts?

De basisregel is dat elke huisarts minimaal 16 uur per week moet werken in een huisartsenpraktijk. Voor elk jaar waarin gemiddeld 16 uur per week werkzaamheden zijn verricht in een huisartsenpraktijk, wordt de herregistratie met een jaar verlengd tot maximaal vijf jaar.

Wat is een herregistratie?

Om in Nederland te mogen werken als geneeskundig specialist of profielarts KNMG, moet u ingeschreven staan in een van de registers van de RGS. Registratie vindt plaats voor een periode van maximaal 5 jaar. Als de registratieperiode eindigt, kunt u zich herregistreren.

Hoeveel accreditatiepunten arts?

Per voordracht ontvangt de arts 3 punten. Als dezelfde arts tijdens een bijeenkomst meerdere voordrachten geeft, kunnen hiervoor totaal toch niet meer dan 3 accreditatiepunten worden behaald (ook niet als de bijeenkomst zich over meerdere dagen uitstrekt).

Hoeveel dagen werkt een huisarts?

Huisartsen in Nederland werken gemiddeld 44,1 uur per week. Iets meer dan de helft van deze uren, 54 procent, zijn ze in contact met de patiënt. Een kwart van hun tijd gaat op aan indirect patiëntgebonden taken en een vijfde aan niet-patiëntgebonden taken.

Hoeveel uur werkt een arts?

Volgens de Cao UMC werken medisch specialisten in academische ziekenhuizen gemiddeld 40 uur, met een uitloop naar 48 uur gemiddeld per week zonder diensten.

Hoeveel huisartsen in Drenthe?

Overzicht huisartsen in regio Drenthe In de regio Drenthe vind je 142 huisartsen in onderstaande plaatsen.

Hoeveel assistenten per huisarts?

In Nederland zijn naar schatting 10.800 doktersassistenten werkzaam in de huisartspraktijk (gemiddeld 2,5 doktersassistenten per praktijk), 62 procent van de huisartspraktijken heeft een praktijkondersteuner (POH) in dienst en bij ongeveer 30 procent van de praktijken is een sociaal psychiatrische verpleegkundige (SPV) …

Hoe lang duurt aanvraag BIG-register?

Zodra we de betaling hebben ontvangen hoort u binnen 1 maand of u bewijs van uw werkervaring of scholing op moet sturen. De hele afhandeling duurt maximaal 8 weken, maar vaak gaat het sneller. Na herregistratie staat u weer voor 5 jaar in het BIG-register.

Wat moet ik doen om mijn BIG registratie te behouden?

U kunt zich als verpleegkundige herregisteren als u voldoet aan de werkervaringseis (ook wel urennorm). Hiervoor moet u in 5 jaar 2.080 uur als verpleegkundige hebben gewerkt. Dit is ongeveer 8 uur per week. De werkzaamheden moeten aan bepaalde eisen voldoen.

Hoeveel accreditatiepunten verpleegkundige?

Verpleegkundigen die op dit moment in het Kwaliteitsregister V&V staan ingeschreven, moeten over een periode van 5 jaar tijd 184 punten halen. Daarvan moeten 80 punten geaccrediteerd zijn*, dat wil zeggen: verdiend door bijscholingen die door een speciale Accreditatiecommissie zijn goedgekeurd.

Wat zijn Aban punten?

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen. Een algemene nascholing is een niet-vakinhoudelijke nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden en zorgstelsel.

Hoeveel punten huisarts?

Het doorlopen van het visitatietraject is geaccrediteerd voor vier punten. Deze punten worden na afronding van het visitatieprogramma bijgeschreven in de rubriek Visitatie in GAIA. Beoordeling door RGS vindt steeds plaats over de periode van vijf jaar, voorafgaand aan de expiratiedatum van de registratie.

Wat doet een arts in het ziekenhuis?

Als arts ben je bevoegd tot het beoefenen van geneeskunde. Je houdt je bezig met het bevorderen, verbeteren en herstellen van de menselijke gezondheid. Dit door je door middel van het bestuderen, diagnoses stellen en behandelen van zieke mensen.

Wat zijn KNMG richtlijnen?

Het doel van de richtlijn is om de regels voor het omgaan met medische gegevens in diverse situaties uiteen te zetten en zodoende artsen een handvat te bieden. De richtlijn beschrijft de hoofdregels en uitzonderingen met betrekking tot het omgaan met medische gegevens.

https://www.youtube.com/channel/UCAd64NXxHgHu_rPVRLOj7Hg

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven