Wat is het MMC?

Wat is het MMC?

3-MMC is een NPS, wat staat voor Nieuwe Psychoactieve Stof. Het is een amfetamine-achtige stof die qua werking lijkt op 4-MMC (ook wel bekend als mefedron of miauw miauw). Over NPS-en, ook wel bekend als research chemicals, is erg weinig bekend.

Wat is 3-MMC kopen?

3-MMC (ook wel ‘Poes’ of ‘3m’ genoemd) wordt meestal verkocht als kristalachtig wit poeder. De drug is sinds 2012 op de drugsmarkt. Dit is erg kort en de drug wordt daarom ook wel een designer drug of nieuwe psychoactieve stof (NPS) genoemd. Over designer drugs en NPS is erg weinig bekend.

Waarom 3-MMC?

3-MMC is razend populair Gebruikers voelen zich alert, opgewekt en blij. Ook ervaren ze meer zelfvertrouwen. Je voelt je socialer, hebt een verhoogd libido en je kunt een nachtje slaap (of meer) overslaan. Dit maakt 3-MMC zeer verslavend.

Hoe lang bestaat MMC Veldhoven?

2002
Historie. MMC is op 1 januari 2002 ontstaan uit de fusie tussen het Diaconessenhuis in Eindhoven en het Sint Joseph Ziekenhuis in Veldhoven.

Hoeveel bedden heeft het MMC Veldhoven?

Het Máxima MC is met 609 bedden het op een na grootste ziekenhuis in de regio Eindhoven, na het Catharina-ziekenhuis.

Is 3MMC legaal in Belgie?

Veel Belgen komen ook naar Breda, want in België is 3-mmc verboden.

Is 3MMC legaal in Nederland?

3-MMC staat op Lijst II van de Opiumwet en is daarmee vanaf vandaag, 28 oktober, officieel een verboden drug. Dat betekent dat productie, handel en bezit van deze designerdrug strafbaar is.

Hoeveel 3MMC in capsule?

Een veilige dosis is niet aan te geven. Gebruikers noemen 27-75 mg een lichte dosis en 75-130 mg een gemiddelde dosis.

Hoeveel 3-MMC in Capsule?

Is 3-MMC verboden?

3-MMC staat op Lijst II van de Opiumwet en is daarmee vanaf vandaag, 28 oktober, officieel een verboden drug. Het verbod volgt op een toename van gebruik van 3-MMC, met name onder jongeren, en een stijging van het aantal gezondheidsincidenten.

Hoe lang bestaat het Maxima ziekenhuis?

Het is een fusie-ziekenhuis van twee op 1 januari 2002 gefuseerde ziekenhuizen: het Diaconessenhuis uit 1933 en het van Eindhoven naar Veldhoven verhuisde Sint-Josephziekenhuis uit 1932. Met de fusie werd ook de huidige naam aangenomen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven