Wat meenemen ziekenhuisopname kind?

Wat meenemen ziekenhuisopname kind?

Probeer zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee te brengen. Breng ze onder in de kluis van uw nachtkastje. Breng persoonlijke kledij, nachtkleding, ondergoed, kamerjas, pantoffels, toiletgerief, handdoeken en washandjes, lectuur en eventueel een knuffel mee als uw kind wordt opgenomen.

Wat meenemen naar een operatie?

Een legitimatiebewijs. Paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument zijn allemaal geldige legitimatiebewijzen. Een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Vraag het medicatieoverzicht op bij uw apotheek.

Wat is een opname in het ziekenhuis?

het verblijf als patiënt in een ziekenhuis, hospitalisatie Voorbeeld: `Is het aantal ziekenhuisopnames toe- of afgenomen?` Huisarts of specialist kunnen tot de conclusie komen dat het noodzakelijk is dat u in een ziekenhuis wordt opgenomen.

Wat te doen bij ziekenhuisopname?

Bij de opname moet het ziekenhuis je een opnameverklaring voorleggen. Op dit document duid je je kamerkeuze aan en staat heel wat belangrijke informatie over het financiële aspect van de opname. Lees de opnameverklaring aandachtig en onderteken ze niet achteloos. Het ziekenhuis kan je een voorschot vragen.

Wat meenemen dagbehandeling ziekenhuis?

Wat neemt u mee?

  • Uw medicijnen in de oorspronkelijke verpakking.
  • Identificatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs)
  • Gemakkelijk zittende kleding.
  • Extra ondergoed en pantoffels/slippers zonder gladde zool.
  • Specifieke hulpmiddelen voor na uw operatie zoals krukken of elastische kousen.

Wat mee te nemen bij dagopname?

Wat brengt je mee?

  • Identiteitskaart.
  • Kaart hospitalisatieverzekering.
  • Bloedgroepkaart.
  • Telefoonnummer van een contactpersoon/persoon die u komt ophalen.
  • Verwijsbrief (indien u deze heeft)
  • Nuttige medische informatie bv.
  • Ingevulde formulieren ‘bevraging thuismedicatie’ en ‘opnameformulier’

Wat doet een opname verpleegkundige?

Opnamegesprek. Op de afdeling heeft u een opnamegesprek met een verpleegkundige over onderwerpen die belangrijk zijn voor uw behandeling en verpleging. U krijgt informatie over de gang van zaken op de afdeling en de dagindeling. Bijvoorbeeld over het eten en wanneer u uw medicijnen krijgt.

Wat heb je nodig als je in het ziekenhuis ligt?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende dingen: Legitimatie (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart, vreemdelingendocument). Polisblad van je zorgverzekeraar of zorgpasje. Afspraakbevestiging.

Wat betaalt hospitalisatieverzekering cm?

100 euro per opname bij een klassieke opname met overnachting; 175 euro per opname bij een dagopname. Deze franchises zijn toepasbaar per ziekenhuisopname met een maximum van 350 euro per kalenderjaar.

Wie verwittigen bij ziekenhuisopname?

Huisarts. Hebt u dit nog niet gedaan, dan zal het ziekenhuis de huisarts verwittigen. De huisarts ontvangt de onderzoeksresultaten en de medische gegevens. Wenst u dat de huisarts niet op de hoogte wordt gebracht, meld dit dan bij de opname.

Wat meenemen operatie dagopname?

Wat meenemen daghospitaal?

Wat meebrengen?

  • Identiteitskaart.
  • Telefoonnummer van familie, buren of andere naaste.
  • Bij een arbeidsongeval: naam en adres van je werkgever. formulier werkonbekwaamheid. Naam en polisnummer van de verzekeringsmaatschappij.

Wat meenemen bij hospitalisatie?

Om uw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, brengt u best volgende zaken mee: Elektronische identiteitskaart. Naam van uw huisarts. Bijkomende medische gegevens zoals radiografieën, resultaten van vorige onderzoeken, bloedgroepkaart, brief van de huisarts of behandelende arts.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven