Inhoudsopgave
Wie is er overleden afgelopen week Deurne?
21 januari 2021 | |
---|---|
21-01-2021 | Jo Kuunders-Sanders ✩ 24 maart 1954 (Deurne) – ✞ 21 januari 2021 (Deurne) Bericht gepubliceerd in Eindhovens Dagblad (via Mensenlinq) |
21-01-2021 | Mientje van den Bosch-Royakkers ✩ 10 oktober 1949 (Deurne) – ✞ 21 januari 2021 (Asten) Bericht gepubliceerd in Eindhovens Dagblad (via Mensenlinq) |
Hoe zoek ik iemand die overleden is?
Het Nationaal Register Overledenen (NRO) bevat persoonsgegevens van inwoners van Nederland die vanaf 1939 zijn overleden. In het register vindt u bijvoorbeeld geboortedata en adressen. U kunt informatie opvragen uit het NRO. Bijvoorbeeld voor stamboomonderzoek.
Welke Surinamer is overleden?
Geplaatste overlijdensberichten
- Johan Leonard Cairo (69) 27 september 2021.
- Rudie Purcy Grep (77) 25 september 2021.
- Delano Ulrich Palmtak (52) 25 september 2021.
- Dennis Winston Heijmans (61)
- Norine Elfriede Neede (88)
- NICONA NORINE URSULA BENDT GEHUWD HOEPEL (83)
- Carolina Isabella Zomer (88)
- Eveline Frijde (75)
Hoe een persoon opsporen?
Mensen zoeken op Google Tik de naam tussen aanhalingstekens, bijvoorbeeld “sophie de groot”. Probeer ook voorletter en achternaam: “s. de groot”. Voeg toe wat je weet over deze persoon, bijvoorbeeld woonplaats, club of bedrijf. Tip: kijk ook bij afbeeldingen.
Wie is de aangever op een overlijdensakte?
De ambtenaar van de burgerlijke stand maakt de overlijdensakte op. Dat gebeurt op het moment dat er overlijdensaangifte wordt gedaan. Meestal doet de uitvaartorganisatie de aangifte. U krijgt dan via de uitvaartorganisatie een afschrift van de akte.
Wie krijgt overlijdensakte?
Hoe kan ik de overlijdensakte opvragen? Met de overlijdensverklaring kan de familie of een uitvaartverzorger aangifte doen bij de burgerlijke stand van de gemeente waarin de persoon is overleden. De gemeente maakt vervolgens de akte van overlijden op. De uitvaartverzorger en familie krijgen hiervan een uittreksel.
Wat betekent aangever op een overlijdensakte?
De akte van overlijden bevat vanaf 1 juli alleen nog maar de handtekening van de ambtenaar van de burgerlijke stand. De aangever hoeft de akte dus niet te tekenen. Het maakt daarbij niet uit of de aangifte digitaal of niet digitaal heeft plaatsgevonden.