Hoe veranderde de telefoon het leven van mensen?

Hoe veranderde de telefoon het leven van mensen?

Interessant is ook om te zien dat de meeste Nederlanders nooit overwogen hebben om van mobiele provider te veranderen, 72% t.o.v. een Europees gemiddelde van 64%. Overall conclusie van het onderzoek is dat ongeacht de leeftijd vrijwel iedereen aangeeft dat de mobiele telefoon de kwaliteit van hun leven verbeterd heeft.

Wat zijn de gevaren van een telefoon?

Lange termijn risico’s van mobiel bellen De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de zendsignalen van mobieltjes ‘mogelijk kankerverwekkend’ zijn. Dat betekent dat er aanwijzingen zijn dat mobieltjes kanker kunnen veroorzaken. Maar dat er nog geen bewijs is dat dat ook gebeurt.

Wat gebeurt er met je oude telefoon?

Er zijn verschillende bedrijven en verzamelpunten waar je ‘m kunt inleveren. Bij de winkel waar je ‘m hebt gekocht, de fabrikant, het afvalinzamelpunt van de gemeente of via het Fairphone’s Recycling Program. Als je geld wilt krijgen voor je oude mobiel, kun je het toestel opsturen naar bedrijven als GSM Loket.

Wat is het grootste gevaar van mobieltjes voor de gezondheid?

Het kan niet goed zijn voor zijn mentale gezondheid. Want smartphones, bespeuren wetenschappers, maken mensen minder gelukkig en zorgen voor adhd-achtige symptomen. Ze schaden zelfs ons vertrouwen in anderen. Dat hebben we niet meer zo nodig, nu we zo vaak op technologie kunnen varen.

Waarom is een telefoon handig?

Het hebben van een mobiele telefoon kan helpen in noodsituaties. U heeft soms geen toegang tot een vaste telefoon of een ander persoon een mobiele telefoon heeft. Als u een mobiele telefoon gebruik alleen voor noodgevallen dan is de aankoop van een prepaid telefoon voldoende. …

Wat is de geschiedenis van de mobiele telefoon?

De eerste mobiele telefoon werd in 1973 door Martin Cooper (1928) van Motorola geproduceerd. Het toestel woog meer dan een kilo en kostte omgerekend ongeveer 6500 euro. Het enige wat je met het mobieltje kon doen was bellen, mailen, faxen, landkaarten bekijken én de krant lezen.

Is een telefoon slecht voor je?

Het is nog nooit bewezen dat straling van mobiele telefoons schadelijk is voor de hersenen. Je mobiele telefoon mag ’s nachts dus gewoon naast het bed blijven liggen.

Waar kan ik oude telefoons kwijt?

CliniClowns, KiKa en Stichting Opkikker zijn voorbeelden van goede doelen waaraan je je oude telefoon kunt schenken. En de website Eeko kan je helpen om een inleverpunt voor jouw goede doel naar keuze te vinden.

Wat gebeurt er met je telefoon?

Alle binnengekomen mobiele telefoons die geen schade hebben worden zo snel mogelijk weer terug op de markt gebracht. Deze tweedehands telefoons worden via een webshop of winkel weer aan de man gebracht. Mobiele telefoons met schade worden in veel gevallen gerepareerd en daarna weer doorverkocht.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven