Kan je vliegticket boeken zonder paspoort?

Kan je vliegticket boeken zonder paspoort?

Heb ik een paspoort nodig om te boeken? Dit kan per aanbieder (luchtvaartmaatschappij of reisagent) en per route verschillen. Sommige aanbieders vragen een paspoort en identiteitsbewijs tijdens de boeking en laten je niet boeken zonder deze gegevens.

Hoe vlucht omboeken easyJet?

Ga naar de optie Boekingen beheren, selecteer je vlucht(en) en vervolgens de optie ‘Vlucht wijzigen’. Dit kun je natuurlijk ook via onze mobiele app doen. Vergeet niet om na het doorvoeren van de wijzigingen opnieuw in te checken en uw nieuwe instapkaart uit te printen.

Wat moet je invullen bij paspoortnummer?

In uw paspoortnummer komen cijfers en letters voor. Het kan soms onduidelijk zijn of er een letter ‘O’ in staat of het cijfer ‘0’. De letter ‘O’ komt in het Nederlandse paspoortnummer niet voor. Het gaat dus altijd om het cijfer ‘0’.

Wat heb je nodig voor een noodpaspoort?

Benodigde bewijsstukken noodpaspoort

  • Een bewijs dat u de reis niet kan uitstellen.
  • Andere reisdocument(en), als u die heeft.
  • Een geldig identiteitsbewijs, zoals een geldig Nederlands rijbewijs, in combinatie met een recent gewaarmerkt afschrift Basisregistratie Personen (BRP) met daarop uw nationaliteit, in een envelop.

Welke papieren meenemen vliegtuig?

ID-kaart of paspoort Het hebben van een adequaat, geldig identificatiedocument (paspoort of voor EER-landen – een ID) is absoluut cruciaal tijdens reizen naar het buitenland.

Wat kost omboeken bij Easyjet?

Wijzigingen in je route (luchthaven van vertrek of bestemming) binnen +/- 1 dag brengen geen wijzigingskosten met zich mee, maar je moet wel het verschil betalen tussen je oorspronkelijke tarief en het huidige Flexi-tarief voor de nieuwe vlucht.

Wat kost een stoel reserveren bij Easyjet?

Onze missie is altijd geweest om reizen gemakkelijk en betaalbaar te maken.

Toegewezen Zitplaatsen – eerste rij (extra Beenruimte) minimum- en maximumtarieven €16.99 – €52.49
Toegewezen Zitplaatsen – andere stoelen minimum- en maximumtarieven €1.49 – €11.99

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven