Kan je domeinnaam veranderen?

Kan je domeinnaam veranderen?

Nee, het is niet mogelijk om jouw domeinnaam te wijzigen. Het is wel mogelijk om je bestaande domeinnaam op te zeggen en een nieuwe domeinnaam vast te leggen. Als er webhosting aan jouw bestaande domeinnaam is gekoppeld, gaat deze niet automatisch mee naar de nieuwe domeinnaam.

Hoe zeg je een domeinnaam op?

Volg deze stappen:

  1. Log in op Mijn Account.
  2. Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen.
  3. Een scherm met de actieve pakketten verschijnt.
  4. Kies daarna voor “Dit domein opzeggen”.
  5. Geef de reden aan waarom je wilt opzeggen.
  6. Kies je voor opzeggen?
  7. Is de opzegging gelukt, dan verschijnen alle details over de opzegging in beeld.

Hoe verhuis ik een domeinnaam?

Stappen voor het verhuizen van een domeinnaam

  1. Kies een nieuwe registrar/hosting provider. Kies een nieuwe registrar/hosting provider, kijk hiervoor in het overzicht registrars.
  2. Vraag het verhuistoken op bij je huidige registrar.
  3. Geef je nieuwe registrar de verhuisopdracht.
  4. Wij bevestigen de verhuizing.

Hoe kan ik mijn site aanpassen?

Meld u aan bij de openbare website en ga naar de pagina die u wilt bewerken. Klik op Pagina -> Bewerken en klik vervolgens op het tabblad Tekst opmaken op Bron bewerken. Voer de HTML-code in. Belangrijk: De HTML-code wordt niet gevalideerd wanneer u deze aan uw pagina toevoegt.

Hoe mijndomein opzeggen?

In Mijn Account kun je de domeinnaam opzeggen. Klik daarvoor bij de domeinnaam in kwestie op de knop ‘Opzeggen’. De geregistreerde eigenaar ontvangt dan een e-mail met opzeggingscode. Zodra de code is ingevoerd in Mijn Account ontvang je nog een bevestiging van de opzegging met de ingangsdatum.

Hoe zeg ik Strato op?

Ga in de klantenlogin in het linkermenu naar Contract wijzigen en kies de optie Opzeggen. Je ziet een overzicht van alle actieve pakketten die bij je klantnummer horen. Ook zie je hier de data waarop de pakketten zijn geactiveerd. Kies Pakket opzeggen bij het pakket dat je wilt beëindigen.

Hoe pas je je website aan?

Meld u aan bij de openbare website en ga naar de pagina die u wilt bewerken. Klik op Pagina -> Bewerken en klik vervolgens op het tabblad Tekst opmaken op Bron bewerken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven